Liderul PNL, preşedintele Senatului Nicolae Ciucă postează pe Facebook imagini de la GLOBSEC Forum 2024, în care apare alături de preşedintele Comisiei Europene Ursula von der Leyen şi de preşedintele Cehiei Petr Pavel, precizând că s-a simţit excelent în compania acestora. El subli8niază că discuţiile de la Globsec Forum conturează viziunea unei Europe mai sigure şi mai unite, subliniind că ”România e pregătită să joace un rol cheie în consolidarea securităţii regionale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
”O seară aparte la castelul Praga, alături de lideri europeni importanţi, reuniţi la GLOBSEC Forum 2024. M-am simţit excelent, ca de fiecare dată, în compania Ursulei von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene şi a lui Petr Pavel, preşedintele Cehiei”, a scris Ciucă pe Facebook, postând şi imagini de la eveniment.
 
El precizează că dezbaterile care au loc în aceste zile la Globsec Forum conturează viziunea unei Europe mai sigure şi mai unite.
”Iar România e pregătită să joace un rol cheie în consolidarea securităţii regionale”, dă asigurări liderul liberal.
Imaginile cu Ursula von der Leyen apar în contextul în care negocerile pentru atribuirea unui post de comisar european României sunt în desfăşurare, iar PSD şi PNL îşi dispută nominalizarea pentru această funcţie.
În ceea ce il priveşte pe Petr Pavel, G4Media a relatat că acesta este cel care i l-a recomandat lui Nicolae Ciucă pe consultantul politic slovac Martin Poliačik, care s-ar fi ocupat inclusiv de redactarea unei prime variante a cărţii autobiografice a liderului PNL, ideea volumului fiind inspirată după una similară, a lui Pavel, de asemenea publicată înainte de alegerile prezidenţiale.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.