"Vocea României" de la Pro TV a fost lider absolut de audienţă vineri, în intervalul 20.28 - 23:36, în rândul publicului naţional, cu vârsta cuprinsă între 21 şi 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 6.5 puncte de rating şi 24.1% cotă de piaţă, în timp ce televiziunea de pe poziţia secundă avea 5.1 puncte de rating şi 19.0% share. Peste 1,1 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audienţă, de la 20.59, peste 1,5 milioane de persoane se uitau la program.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Diana Toader care a deschis seara şi a întors toate scaunele, merge mai departe în echipa Irinei, la fel şi Valeria Pricope care a interpretat piesa artistei.

Silviu Mircescu, actorul care a surprins cu momentul său, continuă îşi drumul la "Vocea României" alături de Theo şi Horia, iar echipa lor a mai câştigat aseară o voce dorită: David Marshall.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Aura Şova şi Anda Domşa concurentele care i-au surprins pe toţi antrenorii, l-au ales pe Tudor Chirilă, iar după un moment emoţionant, Iris Parocescu s-a alăturat echipei.

Seara s-a încheiat cu o victorie pentru Smiley, care şi-a dorit să-l aibă în echipă pe Robert Lukian, iar după ce a ascultat pledoariile tuturor antrenorilor, concurentul a decis să rămână la "Vocea României" în echipa Smiley.

Audiţiile pe nevăzute continuă vinerea viitoare, de la ora 20.30. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.