Toamna readuce atât emisiunile preferate în grilele de programe, cât şi veştile excelente din partea audienţelor radio. Conform Studiului de Audienţă Radio (SAR) Valul II 2024, posturile Campus Media TV - parte a Grupului DIGI - sunt ascultate de aproape 2 milioane de români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Digi FM, postul de radio privat cu cea mai mare acoperire din România, se apropie de 1.200.000 de ascultători la nivel naţional, cu peste 200.000 de noi prieteni în ultimul an, ceea ce indică o creştere de 20% a audienţei medii zilnice. Unul dintre cele mai longevive branduri radio din România, PRO FM, ajunge la aproape 800.000 de ascultători în fiecare zi, cu 15% mai mulţi decât  în urmă cu un an. Posturile de nişă Dance FM şi Digi24 FM sunt pe gustul a peste 100.000 de bucureşteni, cu 30% mai mulţi decât în vara lui 2023.

Sezonul a debutat cu schimbări şi echipe noi: la PRO FM, trioul de dimineaţă format din Bogdan Ciudoiu, Bianca Purcărea şi nou-venitul Ionuţ Bodonea face senzaţie cu emisiunea What The Fun şi dă startul zilei cu voie bună şi energie. Manuel Dinculescu, Directorul de Programe al staţiei, îşi aplaudă colegii şi, în special, fanii: “Mulţumim ascultătorilor noştri pentru că ne sunt alături şi ne oferă încredere. Fără ei, nu am fi reuşit să fim mai buni în fiecare zi. Creşterile constante din ultimii 3 ani ne fac să fim mândri de echipa PRO FM şi ne confirmă că schimbările pe care le-am făcut au fost în direcţia corectă, pentru ca PRO FM să devină mai OPEN ca niciodată! Totul se datorează pasiunii şi dedicării colegilor, care se implică zi de zi pentru ca publicul să aibă parte de cele mai bune programe radio din România. Împreună, am devenit şi mai puternici, iar asta ne dă energia să mergem mai departe şi să ne ridicăm şi mai sus!

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

La Digi FM, matinalii Oana Zamfir şi Vlad Craioveanu au deschis noul sezon direct de pe podium, păstrând Digi FM în topul preferinţelor radio ale românilor. Sub atenta supraveghere a colegului Radu Paraschivescu, s-au bucurat în direct de coroniţele de premianţi ai topului radio românesc. ”Suntem Newsic Radio, iar datele Studiului de Audienţă Radio arată că ascultătorii preferă, în număr tot mai mare, cea mai bună combinaţie de ştiri, muzică şi entertainment. Le mulţumim pentru că ne-au ales, că le place produsul la care lucrează întreaga echipă Digi FM, o echipă care merită să se bucure din plin de rezultatele noului val de audienţe radio. Succesul li se datorează în totalitate.”, a declarat Cetin Raşit, Director de Programe Digi FM.

Dance FM îşi menţine locul printre preferinţele bucureştenilor, cu peste 60.000 de ascultători. Directorul postului, Marius Onuc, este încântat de fidelitatea publicului: „Dance FM are o audienţă stabilă, iar acest lucru ne confirmă că ne facem bine treaba!”, completează acesta, felicitându-şi în acelaşi timp colegii pentru performanţele lor.

Digi24 FM păstrează spiritul informativ al postului de televiziune şi garantează o toamnă dinamică, cu programe dedicate celor mai recente şi relevante evenimente. “Fiecare creştere a Digi24 FM este un motiv de mândrie pentru întreaga echipă Digi24. Să aflăm acum, că aproape 30.000 de bucureşteni sunt pe frecvenţele postului nostru în fiecare zi nu poate decât să ne bucure şi să ne oblige la continuarea acestei aventuri minunate în care am pornit, prin adaptarea conţinutului TV la formatul On Air. Digi24 şi Digi24 FM promit echilibrul cu care v-am obişnuit, astfel încât alegerile dumneavoastră să fie mai uşoare. Mulţumim!”, adaugă Marius Tian, Redactor-Şef Digi24

Rezultate conform studiului realizat de Mercury Research şi Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie (IRES), în perioada 29 aprilie – 18 august 2024.

Despre Digi FM

 Sub manifestul "NEWSIC Radio", Digi FM aduce cea mai tare combinaţie de muzică, ştiri şi divertisment. Radioul privat cu cea mai mare acoperire de pe întreg teritoriul României propune ascultătorilor un conţinut dinamic şi atractiv, în care ştirile de maximă importanţă sunt prezentate în echilibru perfect cu poveştile fascinante ale oamenilor de rând şi cu dezbaterile consistente sau dialogurile efervescente ON AIR, toate îmbinate cu muzică atent aleasă şi premii care fac zilele cu adevărat speciale. Din portofoliul Grupului DIGI  mai fac parte posturile TV:  Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 şi 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice: Digi World, Digi Life, Film Now şi Digi Animal World, cele muzicale: UTV, Music Channel, Hit Music.                                                                                                    

Despre PRO FM

PRO FM este una dintre longevive staţii radio din România, făcând parte din portofoliul Grupului DIGI din 2015. PRO FM s-a impus ca o voce puternică în peisajul media românesc, oferind o gamă diversificată de conţinut muzical şi de divertisment pentru ascultătorii din întreaga ţară. Prin acoperirea naţională de 57% în mediul urban şi diversitatea audienţei, postul este apreciat pentru selecţia inspirată de hituri contemporane, de la pop şi rock la dance şi hip-hop. Sub sloganul "Open radio", PRO FM reflectă viziunea sa modernă şi orientată spre viitor, rămânând destinaţia preferată pentru ascultătorii care se delectează cu muzică de calitate şi experienţe autentice.

Despre DANCE FM
               Dance FM este destinaţia de top pentru iubitorii muzicii electro şi dance, în căutarea unei atmosfere pline de energie în fiecare moment al zilei. Cu un playlist actualizat constant, Dance FM conectează comunitatea la cele mai recente hituri sau piese consacrate din lumea muzicii electronice şi difuzează săptămânal mixuri realizate de cei mai cunoscuţi DJ-i. Dance FM invită audienţa să se lase purtată pe beat-uri pulsante, fie că se află pe frecvenţele FM din Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu Mureş sau online.

Despre DIGI24 FM

               Digi24 FM asigură accesul la informaţii relevante pentru publicul Digi24 şi atunci când privitorii nu au acces la TV. Astfel, cea mai echilibrată televiziune de ştiri din România se extinde în Bucureşti şi pe frecvenţa 103,8 FM, continuând să fie o sursă de ştiri credibilă şi la radio. Prin preluarea buletinelor de ştiri cele mai importante şi prin dezvoltarea celor mai căutate subiecte ale zilei, prin emisuni de autor şi podcasturi, Digi24 FM menţine standardele ridicate de calitate ale Digi24.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.