În ultima perioadă, firma a parcurs un amplu proces de rebranding, de al cărui rezultat suntem mândri şi pe care vi-l prezentăm cu bucurie: Suciu Popa devine Suciu Partners, tocmai pentru a sublinia valorile care ne definesc încă de la început şi care au fost distilate împreună în cei 8 ani de existenţă şi consolidare ai firmei: parteneriatul şi dedicarea fără rezerve, contribuite de fiecare dintre noi, în beneficiul pieţei serviciilor avocatiale şi al clienţilor noştri pe care îi deservim clipă de clipă, oră de oră, 365 de zile pe an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cu această ocazie, partenerii fondatori Cleopatra Leahu şi Dan Ciobanu preiau rolul de Deputy Managing Partners, pentru ca, împreună cu Miruna Suciu, Managing Partner, să contribuie în mod semnificativ la sprijinirea echipei consolidate şi planurilor de dezvoltare ale firmei pe următorii ani.

Mihai Cărăgui, Partener în cadrul firmei şi unul dintre cei mai vechi membri ai echipei, va prelua conducerea departamentului integrat de Consultanţă şi Drept Corporativ, care reuneşte toate ariile de practică non-litigioase.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

În acelaşi timp, Radu Chiran, Partener în cadrul practicii de Litigii & Arbitraj şi un profesionist cu experienţă importantă în cadrul firmei, va prelua coordonarea acestor departamente care numără în prezent peste 12 profesionişti.

Parteneriatul firmei se extinde prin promovarea colegei noastre Noemi Şiman în funcţia de Partener, completând astfel eşalonul de avocaţi extrem de talentaţi şi experimentaţi aflaţi la conducerea practicilor de Energie şi Resurse Naturale, Real Estate şi Concurenţă/Investiţii Străine Directe (FDI).

De asemenea, echipa de Dreptul Muncii şi cea de Litigii se extind prin cooptarea Dalianei Popa şi a lui Mihai Eduard Gîngu, avocaţi cu experienţă, entuziasm şi creativitate care vor sprijini activ echipele noastre în aceste arii de practică.

Colegul nostru Radu Petroi preia rolul de Counsel în cadrul firmei, continuând coordonarea ariei de Concurenţă/Antitrust, precum şi activitatea susţinută din ultimii ani în ariile Litigii & Arbitraj şi Energie & Resurse Naturale ale firmei, arii în care contribuţia lui Radu a fost una definitorie.

Totodată, colega noastră Roxana Ioncu preia funcţia de Counsel, urmând să contribuie la dezvoltarea ariilor de Banking & Finance/Capital Markets şi Corporate & Commercial ale firmei, precum şi la strategia generală de dezvoltare a clientelei şi resurselor firmei, inclusiv prin identificarea şi integrarea de resurse şi aplicaţii în susţinerea planurilor de digitalizare ale firmei.

În cadrul practicii de Dispute Resolution şi White Collar, Paul Mănăila promovează în poziţia de Managing Associate, după o activitate susţinută de peste 5 ani în cadrul firmei şi rezultate notabile în aria dreptului procesual civil, comercial şi penal.

Cu o activitate meritorie în ariile Infrastructură, PPP şi Achiziţii Publice, Environment şi Energie & Resurse Naturale, Gianina Istrate face un pas înainte şi devine Managing Associate, cu rol de coordonare a unor mandate complexe în industrii precum Oil&Gas, Automotive, Mining şi Energie Regenerabilă.

Ne extindem totodată echipa de Contencios Administrativ şi Fiscal, aducând în prim-plan un profesionist care se alătură echipei noastre, Andrei Ivan, un avocat cu experienţă în litigii, drept societar şi drept public.

Nu în ultimul rând, îi urăm mult succes colegei noastre Luminiţa Popa, care ne-a fost alături încă de la înfiinţarea firmei, şi care a decis să se dedice cu precădere dezvoltării carierei sale de arbitru.

Suntem recunoscători pentru încrederea acordată echipei noastre şi serviciilor pe care le furnizăm.

Această nouă etapă subliniază angajamentul nostru continuu de a oferi clienţilor servicii juridice de o calitate ridicată şi reprezintă un pas natural în strategia noastră de creştere, axată pe atragerea şi integrarea unora dintre cei mai buni specialişti din domeniu, pe întărirea şi dezvoltarea practicilor de Business Law şi pe consolidarea unui brand care a trecut testul timpului şi care este un reper în piaţa avocaturii din România. 

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitaţi noul nostru website www.suciupartners.ro

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.