Elena Lasconi, candidata USR la alegerile prezidenţiale, a declarat că are o propunere ca hoţii să nu ne mai facă cu mâna din fel de fel de destinaţii exotice pentru că s-a prescris fapta, iar dacă statul nu e capabil să recupereze prejudiciile, atunci ar trebui să facă nişte privaţi asta. pol

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Noi avem o propunere ca hoţii să nu ne mai facă cu mâna din fel de fel de destinaţii exotice pentru că s-a prescris fapta. Dacă statul nu e capabil să recupereze prejudiciile, atunci ar trebui să facă nişte privaţi asta”, a declarat Elena Lasconi despre justiţie la Antena 3. 

Ea a precizat că ”am văzut că cei de la DNA au filat un medic pentru găini şi ouă dar ar vedea o implicare în traficul de droguri”. Potrivit lui Lasconi, DNA ar putea să colaboreze cu DIICOT, ea precizând că oamenii nu au învăţat să lucreze în echipă.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Despre numirile la serviciile secrete, Lasconi a arătat că are mai multe nume în minte dar nu vrea să îi nominalizeze acum pentru că nu crede că le-ar face un bine. Ea a menţionat că sunt persoane care nu au mai lucrat în servicii dar au experienţă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.