Echipa bucureşteană FCSB a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a 14-a din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

FCSB a dominat prima repriză a meciului cu Rapid, dar giuleştenii au avut cea mai mare ocazie de gol. N'Jie şi Boupendza au ratat în aceeaşi fază, din minutul 16, după o excelentă pasă a lui Petrila. FCSB a replicat la faza imediat următoare prin şutul lui Alexandru Băluţă. În minutul 30 Octavian Popescu a pasat pentru Olaru, acesta a şutat din careu, dar Siegrist şi-a salvat echipa, respingând balonul. Siegrist a intervenit din nou în minutul 45+1, scoţând de sub bară şutul lui Octavian Popescu.

Şut a deviat cu călcâiul la un corner, în minutul 51, fiind aproape de gol. Iar imediat arbitrul Istvan Kovacs a oprit meciul pentru o petardă aruncată pe teren, discutând cu căpitanii celor două echipe, Olaru şi Onea. Minutul 57 a adus o altă scurtă întrerupere din cauza unor petarde, Kovacs discutând din nou cu oficiali ai celor două echipe.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Rapid a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 76, la şutul lui Emmers, iar Daniel Popa a trimis în plasa laterală, singur cu portarul  rapidist, în minutul 82. S-a încheiat 0-0, FCSB a făcut 20 de puncte şi este pe locul 6, în timp ce Rapid are 17 puncte şi ocupă poziţia a 10-a.

FCSB: Târnovanu – V. Creţu, Dawa, Ngezana, Radunovic - Olaru, Şut, Fl. Tănase (Baba Alhassan 78) – Al. Băluţă (D. Popa 56), Miculescu (M. Ştefănescu 84), Oct. Popescu (Al. Musi 84). ANTRENOR: Elias Charalambous

RAPID: Siegrist – C. Manea, C. Ignat, Paşcanu - Onea, Kait (Emmers 37), Christensen, Borza - N'Jie (Al. Dobre 61), Boupendza, Petrila (Micovschi 87). ANTRENOR: Marius Şumudică

Cartonaşe galbene: Olaru 81 / N'Jie 47, Christensen  81, Marius Şumudică 0-+3, Boupendza 90+5

Arbitri: Istvan Kovacs - Mihai Marica, Ferencz Tunyogi - Cristian Moldoveanu

Arbitri VAR: Cătălin Popa - Andrei Constantinescu

Observator: Augustus Constantin

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.