Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) a prezentat duminică, în cadrul evenimentului ”AUR pentru Dobrogea”, candidaţii pentru alegerile parlamentare din judeţele Constanţa, Tulcea, Brăila, Galaţi, Buzău, Ialomiţa şi Călăraşi. Liderul AUR George Simion a afirmat că mai sunt 27 de zile până intrăm în turul 2 şi vor termina cu sistemul corupt, putred, sistemul PeeSeeDee, el arătând că vor să îi dea jos prin cenzura afişele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La evenimentul de la Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" din Constanţa au participat George Simion, preşedintele AUR, candidat la alegerile prezidenţiale, şi Claudiu Târziu, europarlamentar AUR, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR şi coordonatorul campaniei pentru alegerile parlamentare.

În faţa a aproximativ 1000 de membri şi simpatizanţi AUR, George Simion, preşedintele AUR, a spus că în drum spre Constanţa s-a tot gândit la ultimele zile petrecute prin ţară.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Am fost la Zimnicea, la Bolintin Vale, la Fieni, la Domneşti, urmează să mă duc înapoi la Pechea, Galaţi la sinistraţi. Peste tot românii m-au întrebat dacă mai am putere şi dacă reuşim, în sfârşit, să scăpăm de ei, dacă reuşim să câştigăm. Sunt tânăr, am 38 de ani, sunt puternic şi faţă de contracandidaţii mei am o calitate care ne va duce la victorie: nu sunt puturos ca ei

Liderul AUR a avertizat apoi că urmează nişte săptămâni grele, în care adversarii noştri vor face tot posibilul pentru a ne distruge.

”Pentru a distruge singura mişcare patriotică pe care a avut-o acest popor în ultimii 20 de ani. Mai avem 27 de zile. 27 până intrăm în turul 2 şi terminăm cu sistemul ăsta corupt, putred: sistemul PeeSeeDee. Vor să ne dea jos prin cenzura afişele, ne-au făcut reclamaţie. Că nu e voie să scrii PSD. Păi noi nu cu PSD avem treabă pe afişe, ci cu regimul Iohannis”.

”A descoperit şi presa miluită şi cumpărată aproape integral de PSD marele secret. Se vrea un tur doi PSD cu AUR. Mare, mare secret, eu tot zic asta de doi ani. Numai că ştiţi care e diferenţa faţă de anul 2000? De data asta nu mai câştigă Iliescu. Avem suficiente voturi dacă nu cădem prada propagandei securiste şi dacă românii merg la vot pe 24 noiembrie. Niciodată nu facem alianţă cu PSD. Niciodată alianţă cu Hrebenciuc şi Vanghelie. Niciodată nu batem palma cu baronii”, a explicat George Simion.

”Avem un Hrebenciuc şi aici la Constanţă. Hai să vedem dacă îl recunoaşteţi...E gras, e urât, e corupt. Băieţii ăştia l-au chemat pe domnul Murad acum 3 săptămâni ca să îl pozeze. E bine că, stând de 41 de ani aici, Moha a învăţat disciplina şi datina creştină şi ştie că trebuie să facă ascultare. M-a sunat şi m-a zis: Vor Stroe şi Dumitrache să se vadă cu mine. Vrea şi Mitroi. Chiar i-am zis: vezi că te vor poza. Mergi în hainele cele mai bune. Şi, acum, după 3 săptămâni scot pozele. Cum e în toată ţara, aşa facem şi la Constanţa: nicio alianţă cu PSD. Şi nicio alianţă cu PNL, cel puţin până nu îşi schimbă conducerea şi nu scapă de ”Generalul Izmană”. Moş Teacă!”, a conchis George Simion.

Claudiu Târziu a vorbit în cadrul discursului său de la Constanţa despre mize şi despre loialitate.

”Suntem în cel mai bun moment politic pentru mişcarea noastră patriotică şi suveranistă, la sfârşitul unui ciclu electoral în care românilor le-a ajuns cuţitul la os. Niciodată, de la căderea comunismului încoace, nu au mai fost vizibili atât de mult asasinii economici care vor să falimenteze şi să îngenuncheze România. Niciodată nu au mai fost atât de puternici cei care îşi propun să şteargă din mintea românilor şi din inima românilor tradiţiile, istoria şi valorile acestei naţiuni. Observ că se discută în aceste zile foarte mult şi foarte aprins despre loialitate, despre trădare. Vă asigur, dragii mei, că există un singur fel de trădare: trădarea naţiunii române, trădarea interesului naţional. Şi, de asemenea, vă asigur că există o singură credinţă adevărată, cea în Dumnezeu. O singură formă de loialitate faţă de cauza noastră naţională pe care ne-am asumat-o şi pentru care suntem astăzi aici”.

”Suntem la un pas de o victorie istorică în alegeri. Avem înaintea noastră şansa de a opri jaful sălbatic la care a fost supusă România în ultimii 35 de ani şi de a asuma răspunderea guvernării. Deci avem în primul rând responsabilitatea de a respecta ceea ce am promis atunci când am intrat în lupta politică. (...) Vom învinge în aceste alegeri pentru că vom rămâne uniţi dincolo de orice provocare şi vom fi, vă asigur, un model de organizare. (...) Prin munca şi prin dedicaţia dumneavoastră, AUR a devenit un partid de votat pentru naţiunea română. Împreună vom alunga coaliţia contra naturii de la putere şi vom începe reconstrucţia României. Aceasta este datoria noastră!”, a subliniat Claudiu Târziu, preşedintele CNC AUR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.