DIGI dublează traficul inclus de internet mobil pentru abonamentele Nelimitat (persoane fizice), respectiv Business Nelimitat (persoane juridice), de la 100 GBytes la 200 GBytes, fără taxe suplimentare. Reţeaua 5G s-a extins considerabil pe parcursul ultimelor luni şi, în prezent, acoperă o arie importantă a zonelor urbane din România, asigurând viteze superioare de transfer, pentru o experienţă de utilizare îmbunătăţită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Începând din 25 octombrie, DIGI anunţă o creştere semnificativă a beneficiilor atât pentru clienţii persoane fizice (PF), cât şi pentru persoane juridice (PJ), care utilizează pachetele de telefonie mobilă Nelimitat/Business Nelimitat. Astfel, volumul de date incluse va fi dublat în mod gratuit, facilitate care va oferi mai multe opţiuni de conectivitate şi flexibilitate în reţelele 4G şi 5G.

Clienţii noi şi existenţi vor beneficia automat de majorarea traficului de date incluse de la 100 GBytes la 200 GBytes pentru abonamentul Nelimitat/Business Nelimitat, iar cei care deţin pachetul Nelimitat Rural vor avea la dispoziţie 100 GBytes în loc de 50 GBytes, în reţelele 4G şi 5G, fără modificări de costuri. Viteza de acces se va limita până la 1 Mbps viteză de download şi până la 512 kbps viteză de upload după atingerea pragurilor menţionate anterior.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Actualizarea vine în sprijinul abonaţilor care îşi doresc o experienţă de navigare fără întreruperi, pe fondul creşterii utilizării serviciilor mobile şi a nevoii tot mai mari de date mobile. În funcţie de numărul de abonamente Nelimitat contractate, preţul final variază între 3 - 5 euro/lună (TVA inclus) pentru utilizatorii rezidenţiali, respectiv între 2,5 - 3,3 euro/lună + TVA pentru persoanele juridice.

Pachetul Nelimitat propune o gamă diversificată de avantaje, precum: cele mai accesibile tarife de roaming în state membre SEE (Spaţiul Economic European) şi în alte destinaţii turistice populare, acces internet şi minute nelimitate în orice reţea naţională fixă şi mobilă, SMS-uri nelimitate în reţeaua DIGI, mii de minute internaţionale incluse în principalele reţele mobile din SUA, Canada şi UE, pentru a menţine legătura cu cei dragi, indiferent de distanţă.

Totodată, DIGI continuă să investească în dezvoltarea şi extinderea reţelei 5G, cea mai performantă tehnologie din domeniul comunicaţiilor mobile, care asigură capacităţi sporite de transfer, stabilitate mai bună a conexiunii şi latenţă redusă, disponibilă deja în 367 de localităţi din România, dintre care 168 de oraşe, precum şi în Valea Prahovei şi Valea Oltului. Finalizarea acoperirii 5G în majoritatea zonelor urbane este planificată pentru anul 2024, iar harta detaliată poate fi consultată pe www.DIGI.ro, în secţiunea mobil.

DIGI este operatorul de telecomunicaţii cu cea mai vastă acoperire de voce mobilă din ţară cu un procent de 98,8% din totalul populaţiei României şi deserveşte în prezent, peste 6 milioane de conexiuni mobile (date valabile la 30.06.2024, potrivit raportului publicat de ANCOM).

Informaţii despre oferta comercială pot fi accesate pe site-ul DIGI.ro, în pagina principală sau direct în contul de client, la oricare dintre punctele de prezenţă DIGI, prin intermediul reprezentanţilor de vânzări sau prin apel la serviciul Relaţii Clienţi (031.400.4600). 


 

Despre Grupul DIGI

 

DIGI este liderul pieţei de telecomunicaţii din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuţie TV (pay-TV) şi telefonie fixă, deţinând o cotă importantă pe segmentul de comunicaţii mobile, precum şi cea mai mare acoperire la nivel naţional. Compania derulează operaţiuni în România, Spania, Italia şi urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia şi Belgia.

Soluţiile de conectivitate şi comunicaţii electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe reţele moderne de fibră optică şi tehnologii de ultimă generaţie. DIGI pune la dispoziţia clienţilor săi şi o ofertă diversificată de conţinuturi online, radio şi TV: sport (Digi Sport), ştiri (Digi24), filme, documentare, muzică şi serviciul de content Digi Online.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.