Un scandal de amploare a avut loc, duminică după amiază, în localitatea Glina din judeţul Ilfov, unde mai multe persoane s-au luat la bătaie în stradă, motivele scandalului fiind un drum de servitute şi o datorie. A fost nevoie de intervenţia luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Ilfov şi a jandarmilor pentru aplanarea conflictului. În urma bătăii, patru persoane au ajuns la spital, iar zece la Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Şase apeluri au fost primite, duminică după amiază, de autorităţi, în urma unei bătăi în stradă în Glina, judeţul Ilfov. Primul apel a fost dat în jurul orei 15:17, fiind urmat de alte cinci apeluri, în care se preciza faptul că persoanele implicate într-o bătaie în stradă foloseau obiecte contondente şi sunt persoane rănite.

În cel mai scurt timp, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiilor Oraşelor Popeşti Leordeni, Pantelimon, precum şi poliţişti din cadru Serviciului Rutier Ilfov, luptători din cadru Serviciului Acţiuni Speciale Ilfov şi jandarmi Ilfoveni.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”La faţa locului au fost depistate şi identificate 12 persoane, care ar fi fost implicate în altercaţie, 10 dintre acestea au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Popeşti Leordeni, iar două persoane -un bărbat şi o femeie - au fost conduse cu echipajele medicale la două spitale din Bucureşti, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. De asemenea, în cauză au fost identificate şi alte două persoane, care ulterior s-au deplasat, cu mijloacele proprii, la un spital din Bucureşti, pentru acordarea îngrijirilor medicale”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Ilfov.

Primele verificări făcute de poliţişti arată rezultat că altercaţia a izbucnit pe fondul unor discuţii privind folosirea unui drum de servitute, precum şi a existenţei unor datorii băneşti. Poliţiştii Oraşului Popeşti Leordeni desfăşoară activităţi pentru identificarea şi depistarea tuturor persoanelor implicate în conflict, precum şi pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale, în consecinţă.

Este a doua bătaie în stradă la care intervin, duminică poliţiştii din Ilfov. Un scandal în care au fost implicate patru persoane a avut loc, duminică după amiază, în parcarea unui supermarket din Buftea, bătăuşii blocând circulaţia în zonă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.