O bătaie între mai multe persoane a avut loc duminică, în zona unui supermarket din localitatea Buftea, la faţa locului deplasându-se şi un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale unuia dintre cei patru bărbaţi implicaţi în scandal. O altă persoană a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condusă la spital, pentru prelevarea de probe biologice. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 14:21, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, în zona unui supermarket din localitatea Buftea, mai multe persoane se agresează fizic, reciproc, iar traficul rutier a fost blocat.

La faţa loclui s-au deplasat de îndată politisti din cadrul Poliţiei Oraşului Buftea, care au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă şi au depistat şi identificat patru persoane, care ar fi fost implicate în altercaţia respectivă”, arată Poliţia Ilfov. Cele patru persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Oraşului Buftea pentru cercetări. La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale unuia dintre cei patru bărbaţi depistaţi, însă nu s-a impus deplasarea la spital.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Întrucât doi dintre bărbaţii depistaţi au condus două autovehicule, aceştia au fost testaţi cu aparatul alcooltest, pentru unul dintre ei rezultând valoarea de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la unitate medicală pentru prelevarea de probe biologice”, arată autorităţile.

În cauză a fost deschis dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.