Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a declarat că Nicolae Ciucă spune că PNL va respecta doar prevederile şi termenele legale cu privire la data alegerilor prezidenţiale. „Mă întreb ce era legal pe 3 martie şi a devenit ilegal pe 27 iunie la PNL?!”, a adăugat social-democratul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un poznaş în slujba ţării.... Domnul Ciucă ne spune că va respecta doar prevederile şi termenele legale în ceea ce priveşte data alegerilor prezidenţiale. Mă întreb ce era legal pe 3 martie şi a devenit ilegal pe 27 iunie la PNL?! Probabil tot efectul căldurii de afară şi al selfieurilor cu televizorul...”, a scris Sorin Grindeanu, joi pe Facebook, şi a ataşat postării decizia Biroului Politic Naţional al PNL din 3 martie care prevede că prezidenţialele au loc pe 15 septembrie şi 29 septembrie, al doilea tur de scrutin.
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
 
Nicolae Ciucă a reacţionat la afirmaţiile lui Marcel Ciolacu şi a precizat că nu înţelege reacţia acestuia. „Afară este foarte cald. Asta da, pot să înţeleg”, a mai spus liderul PNL care e reiterat că atunci când vine vorba de alegeri prezidenţiale liberalii vor respecta termenele şi prevederile legale şi vor opera „exclusiv pe baza principiilor democratice, nu pe baza intereselor conducerii PSD”.
 
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi la Bruxelles, despre blocajul din coaliţie privind stabilirea datei alegerilor prezidenţiale, că este evident că PNL doreşte să schimbe regulile jocului, iar dacă decizia liberalilor rămâne aceeaşi, nu are rost să facă o nouă şedinţă a coaliţiei. Preşedintele PSD a mai spus că abordarea sa este foarte clară, şi anume că liberalii nu şi-au ţinut cuvântul dat. „Onoarea nu este numai pe panouri, este şi în discuţii”, a transmis Ciolacu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.