Un grav accident a avut loc, duminică, pe aerodromul de la Clinceni din judeţul Ilfov, unde o persoană care a sărit cu paraşuta a căzut la aterizare, fiind grav rănită. Victima accidentului de pe aerodromul Clinceni este un bărbat în vârstă de 42 de ani, care a fost găsit inconştient pe pista aerodromului, duminică la ora 10.37. Pacientul a fost preluat imediat de o echipă medicală multidisciplinară, care a încercat manevrele de stabilizare. În ciuda tuturor eforturilor făcute, pacientul a intrat în stop cardio-respirator şi, din păcate, la ora 13:47 a fost înregistrat decesul acestuia, au transmis reprezentanţii Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

UPDATE - „Ne exprimăm regretul faţă de acest tragic accident şi transmitem sincere condoleanţe familiei şi apropiaţilor. Suntem alături de ei în aceste momente dificile”,  mai spune sursa citată.

UPDATE - Primele date ale poliţiei arată că el a căzut cu paraşuta la aterizare în timpul unui zbor de agrement. În urma incidentului a fost deschis un dosar penal care vizează infracţiunea de vătămare corporală din culpă, cazul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, transmit oficialii Poliţiei Judeţene Ilfov.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Evenimentul a avut loc duminică dimineaţă, la faţa locului fiind trimise o ambulanţă şi un elicopter SMURD.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov o persoană a fost vătămată la aterizarea cu paraşuta, fiind grav rănită. Aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, ea fiind intubată.

Victima a fost preluată de elicopter pentru a fi transportată la spitalul Floreasca. Conform sursei citate, evenimentul a avut loc în timpul unui zbor de agrement.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.