Infinity Marketplace anunţă o nouă campanie de reduceri de anvergura Black Friday, sub numele de Blue Friday. Compania îşi propune să ofere clienţilor săi preţuri reduse la o gamă variată de produse, pentru ca aceştia să se bucure de cele mai mari reduceri şi în timpul verii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 12 iulie-26 iulie, pe infinity.ro, vor fi oferte HOT la o selecţie impresionantă de articole, astfel încât fiecare client să găsească ceea ce are nevoie sau ceea ce îşi doreşte, la un preţ mai mult decât avantajos. De la produse pentru casă şi grădină sau articole pentru bebeluşi şi copii, la laptopuri, tablete şi telefoane şi articole sport şi outdoor, oferta va fi variată şi orientată spre nevoile actuale ale clienţilor. În plus, toate comenzile de peste 300 de lei vor fi înscrise automat într-o tombolă cu trei premii tentante: trei Iphone 15 Blue, oferite pentru trei câştigători distincţi. Participarea la tombolă nu presupune extra paşi de urmat, totul este foarte simplu şi fiecare comandă care depăseşte pragul minim este eligibilă.

Pentru a putea profita de reducerile Blue Friday, echipa de specialişti infinity.ro, oferă câteva sfaturi utile care pot face experienţa şi mai plăcută:

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Newsletter-ul Infinity

Un prim pas foarte important este abonarea la newsletter-ul Infinity pentru a afla cu prioritate care sunt ofertele pregătite pentru Blue Friday.

Social Media Infinity

Canalele de social media vor fi şi ele actualizate cu oferte Blue Friday, ca atare este bine să fie urmărite de către toţi cei interesaţi.

Lista de favorite

Pentru ca totul să decurgă lin, este util să fie adăugate în lista de favorite pe infinity.ro toate produsele de interes. Astfel, totul va fi la îndemână pentru momentul în care reducerile vor fi publicate, iar procesul de achiziţie va fi simplu şi eficient.

Mai mult decât atât, în cazul unor produse, stocul este posibil să fie limitat, de aceea este recomandat să acţioneze rapid, pentru a nu rata cele mai mici preţuri, disponibile doar în perioada Blue Friday.

Opţiunile de plată şi livrare

Cei de la infinity.ro pun la dispoziţia clienţilor diferite opţiuni de plată şi de livrare, cum ar fi plata în rate şi livrarea în cel mai apropiat locker. Sunt disponibile şi plata ramburs, prin transfer bancar sau plata cu cardul, dar şi livrarea la domiciliu, prin curier.

Blue Friday 2024 pe site-ul infinity.ro reprezintă cea mai bună oportunitate de a achiziţiona produsele preferate la cele mai mici preţuri, exact ca la Black Friday şi de a participa la o tombolă cu premii Blue, fantastice, care ar face fericit orice norocos.

Având experienţa campaniilor trecute de Black Friday, infinity.ro se aşteaptă la rezultate excepţionale şi cu Blue Friday, campania reducerilor masive de vară. Vânzătorii de pe marketplace-ul Infinity sunt entuziasmaţi să ofere din nou preţuri imbatabile pentru produsele lor, repetând astfel experienţele Black Friday din trecut, când campaniile de acest gen au adus rezultate impresionante la nivel de vânzări şi trafic pe site.

Specialiştii infinity.ro au pregătit o pagină cu sfaturi şi trucuri, astfel încât clienţii să fie informaţi de toate beneficiile pe care le au în perioada campaniei Blue Friday.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.