DJ-ul David Guetta, care a concertat sâmbătă seară la prestigiosul Château de Chambord în faţa a peste 30.000 de persoane, şi-a exprimat surprinderea că nu a fost invitat la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris din 26 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe peluzele din faţa castelului Chambord, mulţi admiratori ai DJ-ului s-au întrebat de ce artistul nu va fi prezent la ceremonia de la Paris.

"Dacă aveţi răspunsul, vă rog să mi-l spuneţi. Pentru că eu nu l-am înţeles deloc. La nivel mondial, sunt încă între al 4-lea şi al 15-lea cel mai ascultat artist din lume, nu artist DJ", a declarat David Guetta.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

"Ca să vă faceţi o idee, Beyoncé se află între locurile 40 şi 50. Dar pe mine nu m-a sunat nimeni. Şi totuşi sunt francez şi iubesc Franţa. Pur şi simplu aşa stau lucrurile!", a spus el.

Puţine persoane cunosc scenariul exact al ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice, care va dura 3 ore şi 45 de minute şi va începe la ora locală 19.30. Potrivit Comitetului de organizare a Jocurilor, aceasta îşi propune să "spargă codurile", având loc pentru prima dată în afara unui stadion.

Coloana sonoră a ceremoniei include creaţiile directorului muzical Victor Le Masne, amestecând pop, orchestră simfonică, coruri şi bucle electro tipice "French Touch".

Aceasta se va baza şi pe "alte registre", potrivit creatorului său Thomas Jolly, care nu dezvăluie nimic, dar pentru care "Franţa este Jul, Edith Piaf şi Nathalie Dessay".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.