SensoDays celebrează pasiunea pentru fotbal şi rezultatele Echipei Naţionale a României cu o ofertă de neratat! Pe toată durata EURO 2024, ai 40% discount la fotoliile şi canapelele Stressless din stoc, disponibile exclusiv pe SensoDays. Aceste piese de mobilier nu sunt doar stilate şi elegante, dar sunt şi ideale pentru a urmări meciurile la televizor în confort absolut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fotoliile sau canapelele Stressless sunt recunoscute pentru confortul lor inegalabil şi designul ergonomic avansat

Fiecare fotoliu este echipat cu tehnologia inovatoare BalanceAdapt şi Plus System, care se ajustează automat la mişcările corpului, oferind o experienţă de relaxare personalizată.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
  • BalanceAdapt permite scaunului să îşi schimbe unghiul spătarului şi al şezutului în funcţie de mişcările utilizatorului.

  • Plus System: Partea superioară a spătarului se ajustează automat, asigurând un suport ergonomic corect pentru gât şi lombar.

  • Glide System permite ajustarea poziţiei scaunului doar cu ajutorul greutăţii utilizatorului, oferind posibilitatea de a seta tensiunea roţilor pentru o înclinare uşoară sau mai rigidă, în funcţie de preferinţe.

Poţi alege, de exemplu, un fotoliu Stressless Consul, cu un cadru de stejar şi tapiţerie din piele Batick. Taburetul inclus completează experienţa de confort, permiţând relaxarea picioarelor după o zi lungă. 

Acest fotoliu clasic oferă toate funcţionalităţile inovatoare ale brandului Stressless, fiind perfect pentru a urmări meciurile Naţionalei sau ale echipelor de fotbal preferate.

O altă idee ar fi fotoliul Stressless Magic power, moale şi confortabil, cu cadru stejar şi cu suportul de picioare uşor rabatabil, prin apăsarea unui simplu buton, atunci când nu este folosit. Designul modern şi pielea de calitate adaugă stil oricărui living.

Nu rata, deci, în această perioadă, cele mai bune meciuri, dar şi cele mai mari reduceri. Fotoliile şi canapelele Stressless de la SensoDays îţi vor transforma total experienţa de vizionare a meciurilor de fotbal, aşa că profită de discountul de 40% pe toată durata Campionatului European de Fotbal. Acum este momentul perfect să investeşti în confortul tău. Vino să testezi confortul şi calitatea în Showroom SensoDays Baneasa, Bucureşti.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.