Un incendiu a izbucnit, sâmbătă după amiază, într-un apartament din municipiul Cluj Napoca. Din cauza degajărilor importante de fum, mai mulţi locatari s-au evacuat. În urma evenimentului nu există victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit într-un bloc de locuinţe de pe strada Alexandru Vaida Voievod din municipiul Cluj Napoca. Pentru stingerea acestuia au intervenit două autospeciale de la ISU Cluj, la faţa locului fiind trimisă şi o ambulanţă. Incendiul a distrus o maşină de spălat şi un tablou electric. Din cauza fumului degajat, mai mulţi locatari s-au autoevacuat. O femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale, fără a fi transportată la spital. Incendiul a fost lichidat în scurt timp de către pompieri, aceştia stabilind drept cauză probabilă o defecţiune a instalaţiei electrice din apartament.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.