Preşedintele executiv al Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a anunţat că sediul în care urma să-şi desfăşoare activitatea filiala partidului din sectorul 1 a fost vandalizat, Tomac depunând deja o plângere la poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Deputatul Eugen Tomac, candidatul Partidului Mişcarea Populară la Primăria Sectorului 1, a anunţat că geamurile sparte de la sediul din strada Pajurei, nr. 13 este ultima dintr-un şir de şicane la care au fost supuşi militanţii PMP din sector.

”Regretăm că locatarii din Pajura s-au trezit în ultimele zile cu blocurile inscripţionate cu tot felul de mesaje ca şi cum ar fi din partea Mişcării Populare. Regretăm acest incident, este o diversiune ordinară, mizerabilă. În ziua în care am ridicat acest panou prin care am anunţat locuitorii din acest cartier că aici va fi un birou al Mişcării Populare - sector 1, geamurile în aceeaşi zi au fost sparte”, a declarat Eugen Tomac.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Acesta a acuzat  că în spatele şicanelor stau membri ai PSD. ”Astăzi când am convocat o şedinţă cu membrii şi simpatizanţii noştri din Pajura, diversioniştii din PSD au distribuit pliante cu invitaţii către cetăţeni precum că noi dăm mici şi bere, atunci când am venit atât eu cât şi ceilalţi colegi (...) ne-am trezit cu mai bine de 100 de cetăţeni care foloseau un limbaj vulgar şi agresiv la adresa Mişcării Populare”, a spus Tomac.

Candidatul PMP a anunţat că a depuse o sesizare la poliţie şi că l-a informat şi ministrul de Interne asupra acestor incidente

Totodată, Tomac a cerut PSD excluderea din partid a social-democraţilor care ar fi participat la aceste acţiuni îndreptate împotriva campaniei PMP. ”De vreo trei săptămâni încoace, un domn Emanoil Boceanu le tot transmite membrilor noştri din sectorul 1 că nu vom avea o campanie uşoară. Eu îi transmit acestui domn să-şi vadă de treabă, iar liderilor PSD să-l excludă din partid. În caz contrar, înseamnă că sunt de acord cu asemenea forme de manifestare”, a conchis Eugen Tomac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.