Deputatul PNL Florin Roman îi dă replica, sâmbătă, ministrului Investiţiilor, Adrian Câciu, după ce acesta a ironizat planul lui Nicolae Ciucă şi Nicuşor Dan pentru Bucureşti, el afirmând că, în loc să dea din mâini despre Bucureşti şi urbanism, domnul Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de un an jumate de când îl conduce şi să se apuce să-şi caute gradul de absorbţie, cu lupa, dacă altfel nu-l găseşte,

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În loc să dea din mâini despre Bucureşti şi urbanism, domnul Câciu mai bine s-ar ocupa de ministerul pe care s-a pus praful de un an jumate de când îl conduce. Să se apuce să-şi caute gradul de absorbţie, cu lupa, dacă altfel nu-l găseşte, şi să explice de ce nu se vede nimic în mandatul dumnealui”, a scris Florin Roman pe Facebook. L

iberalul arată că ”pe Adrian Câciu îl depăşesc până şi subiectele care ţin de ministerul lui, dar scapă pe Facebook să-şi dea cu părerea despre nave spaţiale”.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

”Scapă el sau îi scriu alţii, pentru ca domnul Câciu se pricepe la politici şi politică la fel de mult cum se pricepe Marcel Ciolacu la limba engleză”, mai spune deputatul Florin Roman.

Ministrul social-democrat al fondurilor europene Adrian Câciu a ironizat planul pentru Bucureşti prezentat sâmbătă de candidatul PNL la Preşedinţie Nicolae ciucă în prezenţa primarului Capitalei Nicuşor Dan.

”Ceauşescu s-a reîncarnat! Bolşevismul galben este pe val! Nu credeam să mai aud vreodată ideile lui Ceauşescu despre sistematizarea Bucureătiului”, scrie Câciu pe Facebook, adăugând că ”îÎn aceeasi oală cu Ciucă intră ăi Nicuşor Dan, pretins de dreapta, practic un stângist din extrema progresist=”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.