Şoferul unui autoturism care făcea servicii de ride sharing a fost ucis cu 22 de lovituri de cuţit de către un client. Atacatorul, un tânăr de 21 de ani, a luat maşina din judeţul Ilfov, a dus-o până în localitatea prahoveană Brazi şi i-a dat foc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ancheta în acest caz a început după ce Poliţia a fost anunţată că, în zona extravilană a comunei Brazi, un autoturism a luat foc. Incendiul a fost stins de pompieri, iar poliţiştii au deschis o anchetă, având suspiciuni cu privire la cauza acestuia. Verificările au dus la identificarea unui tânăr de 21 de ani din comuna Bărcăneşti, care ar fi dat foc maşinii.

”Aprofundând cercetările, s-a stabilit faptul că tânărul în cauză s-a deplasat împreună cu şoferul autoturismului mai sus menţionat, pe raza judeţului Ilfov, şi în urma unui conflict spontan între cei doi, conducătorul auto a fost înjunghiat de mai multe ori de pasager. Ulterior, tânărul ar fi luat autoturismul în cauză şi l-ar fi condus până în localitatea Brazi, unde l-ar fi incendiat. Cadavrul conducătorului auto, de 31 de ani, a fost găsit abandonat într-o zonă împădurită din apropierea localităţii Snagov şi a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, au arătat poliţiştii.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Suspectul se află în custodia Poliţiei, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt, urmând să fie luate măsurile legale în consecinţă.

În cauză, cercetările sunt continuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciilor de Investigaţii Criminale Prahova şi Ilfov.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.