Un băiat de 14 ani din Deva este căutat de poliţişti după ce tatăl său a anunţat că adolescentul a plecat de la locuinţa mamei sale şi nu mai răspunde la telefon. El a fost dat în urmărire naţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara a informat că, miercuri seară, Poliţia municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că fiul său, Bureană Alexandru Elisei, în vârstă de 14 ani, ar fi plecat voluntar, în jurul orei 10.00, de la domiciliul mamei sale, din Deva, şi nu mai răspunde la telefon.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Băiatul are aproximativ 1,8 metri înălţime, 85 de kilograme, constituţie atletică, ochi căprui, păr şaten.
 
”De la momentul primirii sesizării, poliţiştii desfăşoară activităţi investigative şi de cercetare în vederea depistării minorului, care a fost dat în urmărire naţională. Persoanele care pot furniza informaţii utile găsirii acestuia sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie”, a arătat IPJ Hunedoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.