FoodFix Tech, platforma digitală ce oferă acces la conţinutul creat de cei mai influenţi chefi, patiseri şi mixologi, anunţă o nouă colaborare cu unul dintre cei mai cunoscuţi chefi din România, Samuel Le Torriellec. Această colecţie unică de reţete aduce în casele utilizatorilor nu doar preparate de fine dining, ci şi reţete autentice inspirate din sudul Normandiei, regiunea natală a chefului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cartea „Convivialité” include pe lângă un set de reţete delicioase şi un curs de gătit, menit să îi ajute pe pasionaţii de gastronomie să îşi impresioneze apropiaţii cu preparate deosebite, dar uşor de pregătit. Utilizatorii FoodFix vor avea acces la numeroase tips & tricks oferite direct de Chef Samuel, astfel încât să poată învăţa tehnici culinare profesionale.

Cu o carieră de peste 28 de ani, Chef Samuel Le Torriellec a lucrat în unele dintre cele mai renumite restaurante din lume, inclusiv Le Tour d’Argint din Paris, premiat cu trei stele Michelin, şi La Marée, restaurant cu o stea Michelin. Este cunoscut publicului românesc datorită apariţiilor sale televizate ca jurat în emisiunea „MasterChef”, dar şi prin numeroasele sale proiecte culinare şi interviuri.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Bucătăria este o formă de exprimare a creativităţii şi a sufletului. De-a lungul carierei mele, am învăţat că adevărata artă culinară înseamnă să împărtăşeşti pasiunea ta cu ceilalţi, iar platforma FoodFix îmi dă ocazia să mă conectez cu oameni de peste tot şi să inspir prin cunoştinţele pe care le am. Cartea digitală <<Convivialité>> reflectă filosofia mea despre bucătărie, oferind utilizatorilor reţete care îmbină savoarea rafinată cu abordări accesibile, transformând fiecare masă într-o ocazie specială.”, declară Chef Samuel Le Torriellec.

Mihai Găvan, co-fondator şi CEO FoodFix Tech, adaugă: „Chef Samuel se remarcă prin devotamentul său faţă de excelenţa culinară şi prin dorinţa de a da mai departe tehnicile sale. Ne bucurăm mult să colaborăm cu el şi să le oferim şansa utilizatorilor să exploreze reţete noi într-un mod uşor de înţeles şi de replicat. Cu FoodFix, ne dorim să transformăm gătitul acasă într-o experienţă creativă, accesibilă, uneori rafinată, care să aducă bucurie şi satisfacţie.”

Noua carte de bucate va fi disponibilă curând pe platforma FoodFix. Pentru cei care vor să o cumpere la un preţ şi mai accesibil, se pot înscrie în Waitlist, accesând link-ul acesta:  https://app.foodfix.tech/cookset/f41a0d5d-005e-4930-a192-988599294b23/

FoodFix este o platformă digitală ce utilizează tehnologia avansată AI pentru a transforma reţetele video în ghiduri detaliate şi interactive, facilitând crearea şi lansarea cărţilor de bucate şi a playlist-urilor de reţete personalizate. Cu o interfaţă user-friendly şi funcţionalităţi avansate, FoodFix reuşeşte să transforme experienţa de gătit şi modul în care oamenii interacţionează cu reţetele culinare online.

Mai multe informaţii despre FoodFix se găsesc pe https://foodfix.tech.

Despre FoodFix Tech:

Fondată în 2022 în Londra, FoodFix Tech este o companie de tehnologie la intersecţia inovaţiei în materiale video şi industria culinară. Misiunea noastră este de a transforma modul în care cunoştinţele despre gătit sunt împărtăşite şi consumate pe piaţa globală. Dezvoltăm tehnologie avansată care permite creatorilor de conţinut să îşi monetizeze eficient materialele video prin transformarea acestora într-un standard de „food knowledge” accesibil şi atractiv. Aceasta tehnologie oferă utilizatorilor o experienţă de gătit unică, permiţându-le să înveţe şi să gătească alături de creatorii lor preferaţi. FoodFix Tech este dedicată să ofere soluţii inovatoare care să aducă creatorii şi iubitorii de gastronomie mai aproape, indiferent de locaţia acestora.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.