Compania Naţională „Poşta Română” continuă să se implice activ în viaţa comunităţii, susţinând iniţiative educaţionale de impact. Poşta Română este prezentă, şi de această dată, cu o carte poştală unicat realizată special pentru acest campionat, invitând tinerii să-şi exprime cele mai frumoase gânduri pe hârtie şi să le trimită oriunde în lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Astfel, duminică, 6 octombrie, la Hotel JW Marriott din Bucureşti, peste 800 de elevi  din 16 ţări - România, Bulgaria, Egipt, Armenia, Franţa, Ţările de Jos, Elveţia, SUA, Sudan, KSA, Yemen, Emiratele Arabe Unite, Algeria, Nepal, Uzbekistan şi Iordania  -  vor participa prin prezenţă fizică şi online, la cea mai aprigă competiţie de aritmetică mentală din lume între Cavalerii şi Războinicii lui Horus.

„Este o bucurie să vedem cum Poşta Română marchează o nouă premieră prin participarea sa la primul Campionat Internaţional de Aritmetică Mentală din România – HORUS 9, cu ajutorul cărţilor poştale unicat. Susţinem în mod constant iniţiative şi proiecte în care tinerii cu performanţe academice deosebite joacă un rol important, contribuind la formarea viitorului societăţii. Cele 600 de cărţi poştale puse la dispoziţie vor ajunge în întreaga lume, consolidând angajamentul Poştei Române de a sprijini atât valorile tradiţionale, cât şi inovaţia în educaţie", a declarat Valentin Ştefan, Director General al Companiei Naţionale „Poşta Română”.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Copiii îşi vor etala abilităţile excepţionale în calcul mental rapid, demonstrând în ce fel antrenamentul mental poate transforma potenţialul academic şi personal. Participanţii, cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, vor demonstra abilităţi impresionante de aritmetică mentală, având de rezolvat 200 de exerciţii complexe în doar 10 minute.

Acest eveniment nu este doar o competiţie, ci o oportunitate de a celebra puterea minţii în dezvoltarea copiilor. Aritmetica mentală ajută la creşterea încrederii în sine, a concentrării şi a gândirii critice. Cred că fiecare copil are potenţialul de a atinge excelenţa, iar noi suntem aici să îi susţinem în acest parcurs extraordinar”, a menţionat psiholog Sofia Mihalache, preşedinte Asociaţia Viitorul îţi Aparţine, director SmartyKids Titan şi Tei-Colentina, director centru de psihoterapie şi neurofeedback CogniKey.

Reamintim faptul că Poşta Română susţine, prin programul său de internship plătit, aflat anul acesta la a doua ediţie, dezvoltarea profesională a tinerilor talentaţi. Internshipul este conceput pentru a oferi o experienţă practică valoroasă, permiţând tinerilor să lucreze alături de profesionişti experimentaţi şi să contribuie la proiecte reale care au un impact direct asupra activităţii Poştei Române.

Despre Compania Naţională ,,Poşta Română”

Poşta Română este operatorul naţional în domeniul serviciilor poştale, furnizor unic de serviciu universal în orice punct de pe teritoriul României, care de 162 de ani este alături de oameni de construind punţi între ei, indiferent de locul în care aceştia trăiesc, lucrează sau spre care călătoresc.

De la înfiinţare şi până în momentul de faţă, Poşta Română demonstrează că a fost şi este, după cum o spune sloganul nostru, "parte din viaţa românilor". Acest lucru înseamnă responsabilitate şi promptitudine faţă de rolul social şi economic jucat în societate, valori care nu au fost niciodată abandonate şi care ghidează pe mai departe întreaga noastră activitate.

Despre Asociaţia ”Viitorul îşi aparţine”

Asociaţia ”Viitorul îşi aparţine a fost înfiinţată de Psiholog Sofia Mihalache, care este şi director SmartyKids Titan şi Tei-Colentina, director centru de psihoterapie şi neurofeedback CogniKey. cu scopul de a susţine educaţia din România. Educaţia pe care o oferă sistemul de învăţământ este necesară, dar nu suficientă, iar copiii au nevoie să îşi dezvolte o paletă largă de abilităţi pentru a deveni adulţii zilei de mâine.

În anul 2023, Asociaţia ”Viitorul îşi aparţine” a avut un număr de peste 10 copii clasati în top 10, dar şi Campioni Absoluţi în mai multe competiţii internaţionale: Horus Dubai, WAMAS Egipt, World Mathematics League Cairo, Live Math Competition India, WAMAMRA Taiwan, SAMA GLOBAL Coreea.

Despre SmartyKids

SmartyKids este un centru educaţional pentru copii, unde ne ocupăm de dezvoltarea intelectuală a lor, păstrând atmosfera copilăriei.

În centrele noastre lucrăm la dezvoltarea abilităţilor intelectuale prin intermediul aritmeticii mentale şi citirii rapide.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.