O maşină s-a răsturnat, miercuri, în zona Lujerului din Bucureşti, iar linia STB 41 este blocată. Circulaţia tramvaielor pe un sens de deplasare a fost reluată parţial după aproximativ 2 ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE - ”În acest moment s-a reluat circulaţia tramvaielor pe sensul de deplasare dinspre bd. Timişoara către şos. Virtuţii”, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră la aproximativ 2 ore după producerea accidentului.

UPDATE: ”Astăzi, în jurul orei 14:07, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la un accident rutier în zona Pasajului Lujerului din Sectorul 6. Din primele informaţii, conducătorul unui autovehicul a ieşit din parcarea centrului comercial Plazza România, a pătruns pe spaţiul verde şi  lovit gardul de protecţie al Pasajului Lujerului, după care a căzut pe plafon”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei. 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Sursa citată a precizat că, în urma accidentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului autovehicului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

”Se efectuează cercetarea la faţa locului pentru determinarea cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul rutier. Traficul rutier în zona de producere a accidentului este restricţionat pe sensul de deplasare dinspre Bd. Timişoara către şos. Virtuţii”, a mai transmis sursa citată. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Linia 41 este blocată din cauza unui incident produs în zona Lujerului: şoferul unui autoturism a pierdut controlul, iar vehiculul este răsturnat pe calea de rulare a tramvaielor”, a transmis, miercuri, STB.

FOTO - Infotrafic
FOTO - Infotrafic

Compania precizează că, pentru preluarea fluxului de călători, STB SA înfiinţat linia naveta 641.

FOTO - Infotrafic
FOTO - Infotrafic

”De asemenea, publicul călător este informat în timp real despre modificările survenite în circulaţia mijloacelor de transport, prin intermediul aplicaţiei INFOTB”, a mai transmis compania.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.