O bătaie în stradă a avut loc, duminică după amiază, în municipiul Satu Mare. Scandalul a fost aplanat după ce Poliţia a intervenit şi a ridicat mai multe persoane, care au fost duse la audieri. Incidente similare au avut loc, duminică, la Buftea şi Glina, în judeţul Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 14.54, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Ostrovului din municipiul Satu Mare ar avea loc un scandal între mai multe persoane. În baza sesizării, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, care, din primele cercetări, au stabilit faptul că între mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 24 şi 45 de ani, ar fi izbucnit un conflict spontan, aplicându-şi lovituri reciproc şi manifestându-se violent, cauzând astfel, tulburarea ordinii şi liniştii publice”; transmit, duminică seară, oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Conform sursei citate, toate persoanele implicate în incidentele violente au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Evenimente

31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Poliţiştii fac n continuare cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi dispunerea măsurilor legale, ancheta derulându-se în cadrul unui dosar penal care vizează infracţiuni de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Acesta nu este singurul incident violent petrecut în ultimele ore în spaţiul public. Duminică după amiază, poliţiştii ilfoveni au intervenit în localităţile Buftea şi Glina unde au avut loc bătăi în stradă. La Buftea au fost implicaţi patru bărbaţi care au blocat circulaţia în parcarea unui supermarket, iar la Glina zece persoane au ajuns la Poliţie şi patru la spital în urma unei bătăi provocate de neînţelegerile asupra unui drum de servitute şi de nişte datorii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.