Versiunea piesei „L'Hymne à l'amour” interpretată de Céline Dion la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, la primul etaj al Turnului Eiffel, este disponibilă în streaming de miercuri seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cu câteva ore înainte, vedeta postase pe reţelele de socializare un scurt extras din prestaţia sa din 26 iulie, cu singurul mesaj „10.10.24”, declanşând un torent de speculaţii din partea fanilor săi de pe reţelele de socializare.

Performanţa cântăreţei, care a vândut 250 de milioane de albume, a fost unul dintre punctele culminante ale ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris, nu în ultimul rând pentru că a fost prima sa reprezentaţie de când a anunţat că suferă de sindromul persoanei rigide.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Această afecţiune neurologică rară, pentru care nu există niciun tratament cunoscut, a obligat-o să renunţe în ultimii ani la turnee şi la concerte.

Artista din Quebec în vârstă de 56 de ani poate duce o viaţă normală între crizele bolii, dar nu mai poate visa la turnee mondiale sau la concertele sale din rezidenţe la Las Vegas.

Disponibilitatea înregistrării acestui spectacol vine la o dată simbolică, la 61 de ani de la moartea lui Edith Piaf, în 1963, la vârsta de 47 de ani.

Céline Dion a mai cântat şi la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Atlanta în 1996.

Alte piese de la Jocurile Olimpice de la Paris au fost deja lansate, inclusiv „Parade” de Victor Le Masne, „Nightcall” al trio-ului Kavinsky/ Angèle/ Phoenix şi „Ah! Ça ira!”, de Gojira, cu Marina Viotti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.