Animaţia "Întors pe dos 2/Inside Out 2", în care Amy Poehler, Phyllis Smith, Lewis Black, Tony Hale, Liza Lapira, Maya Hawke îşi împrumută vocile personajelor, s-a menţinut pe prima poziţie şi în topul românesc de weekend, după ce a devenit primul film al anului care atinge 1 miliard de dolari la box office la nivel mondial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul regizat de Kelsey Mann a avut încasări de 834.486 delei în al treilea weekend de la lansarea în cinematografele româneşti. De la debut, veniturile au ajuns la 6,5 milioane de lei. 

Producţia Disney şi Pixar o are în centru pe adolescenta Riley, tocmai când totul este brusc dat peste cap din cauza unei surprize neaşteptate: apariţia unor noi Emoţii. Bucuria, Tristeţea, Furia, Frica şi Dezgustul, emoţiile care s-au înţeles una pe alta şi au condus mult timp o operaţiune de succes din toate punctele de vedere nu sunt sigure cum să reacţioneze atunci când apare Anxietatea. 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

"Fără zgomot: Ziua 1/ A Quiet Place: Day One", cu Joseph Quinn, Djimon Hounsou, Lupita Nyong'o, Alex Wolff în rolurile principale, a debutat pe primul loc în clasament. Filmul de groază apocaliptic a strâns în săli 11.706 de spectatori şi 375.754 de lei, potrivit datelor cinemagia. În acest prequel al thriller-ului din 2018, Samira (Lupita Nyong'o) se trezeşte captivă într-un New York invadat de creaturi extraterestre cu auz ultrasonic.

"Băieţi răi: Pe viaţă şi pe moarte/ Bad Boys: Ride or Die", cu Will Smith şi Martin Lawrence, a coborât pe trei în al patrulea weekend de la lansare. Lungmetrajul de acţiune a fost văzut în săli de 8.837 de spectatori şi a generat venituri de 275.192 de lei. 

După şapte săptămâni de la lansare, "Garfield/ The Garfield Movie" a coborât trei locuri, până pe patru în clasament, având încasări de 76.987 de lei. 

Top 5 este completat de "The Bikeriders: Clubul Vandalilor", regizat de Jeff Nichols şi avându-i în distribuţie pe Austin Butler, Jodie Comer, Tom Hardy, în coborâre patru locuri în al doilea weekend de la debut. Filmul a fost vîzut în săli de 2.115 de spectatori şi a avut încasări de 64.399 de lei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.