Ultimii ani au fost unii plini de provocări pentru majoritatea firmelor din România. Pandemia COVID-19, războiul din Ucraina, dar şi alte circumstanţe de pe piaţă au ridicat multe probleme antreprenorilor. Există, însă, şi exemple de companii care au reuşit să facă faţă cu bine provocărilor şi să se bucure de rezultate remarcabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un caz foarte interesant este cel al unei firme care activează pe o piaţă deosebit de competitivă. E-Roti.ro este un proiect de business început în anul 2014, care a făcut tranziţia către online în 2016. Prin urmare, site-ul e-roti s-a dovedit a fi o adevărată revelaţie pentru succesul companiei, care a înregistrat creşteri importante în fiecare an.

E-Roti.ro, o evoluţie constantă a cifrei de afaceri

În anul 2020, compania a E-Roti.ro avut o cifră de afaceri de 14.122.432 lei, în timp ce în 2021 aceasta a crescut la 17.908.414 lei. Este vorba, deci, despre o creştere procentuală de circa 26,81%, înregistrată într-un climat economic foarte dificil. Mai mult, trendul de creştere a continuat să fie respectat, iar în 2022 compania s-a bucurat de o creştere a cifrei de afaceri cu peste 43%!

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În ceea ce priveşte rezultatul înregistrat în 2023, şi acesta a respectat trendul pozitiv, conform datelor puse la dispoziţie de Ministerul de Finanţe. Firma E-Roti.ro a ajuns la o cifră de afaceri de 32.765.896 lei anul trecut, adică cu aproximativ 27,46% mai mare decât cea din 2022.

Explicaţia pentru performanţele excelente ale acestui business reiese din ceea ce oferă ea clienţilor interesaţi de achiziţia de pneuri pentru maşini, motociclete, camioane sau vehicule agricole. Firma şi-a propus, încă de la înfiinţare, să pună la dispoziţia clienţilor din România anvelope de calitate, din toate gamele de preţuri. Astfel, cererea pentru pneuri de buget, medii sau premium a fost una aflată într-o creştere continuă.

E-roti.ro este un magazin online specializat în vânzarea de anvelope care a fost creat pentru a revoluţiona comerţul online în acest domeniu. Platforma oferă o gamă variată de anvelope, atât low-cost, cât şi premium, de la cei mai cunoscuţi producători, toate la preţuri corecte. Pe lângă produsele de calitate, platforma oferă şi servicii auxiliare menite să îmbunătăţească experienţa clienţilor.

Firma înţelege importanţa unor servicii de calitate în comerţul online cu anvelope şi îşi îmbunătăţeşte continuu activitatea pentru a răspunde nevoilor clienţilor. Achiziţia anvelopelor este simplă şi facilitată de multiple opţiuni de plată, iar informaţiile disponibile pe site sunt detaliate şi precise. Printre serviciile oferite se numără consultanţă gratuită şi consiliere specializată de către un personal bine pregătit, transport gratuit, şi garanţii pentru toate produsele.

Pentru viitorul apropiat, compania prevede o creştere importantă a cererii de anvelope all season, cu rază mare. Pneurile cu rază de la R17 în sus se aşteaptă să fie tot mai solicitate la nivelul pieţei din România şi nu numai. Reprezentanţii firmei sunt optimişti cu privire la şansele cifrei de afaceri de a continua să crească, iar planul lor este acela de a-şi extinde investiţiile în continuare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.