Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă miercuri că municipalitatea înfiinţează o nouă linie de troleibuz, 63, care va circula din cartierul Militari până la Parcul Izvor, el precizând că pentru reducerea poluării, pe această linie vor circula noile troleibuze cu autonomie Solaris.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

” Înfiinţăm o nouă linie de troleibuz, 63, care va circula din cartierul Militari până la Parcul Izvor. Pentru reducerea poluării, pe această linie vor circula noile troleibuze cu autonomie Solaris. Troleibuzele vor circula pe reţea de la capătul de linie “Master”, pînă la Piaţa Leul, iar de acolo pe baterii pe şos. Panduri - Calea 13 Septembrie - Bd. Libertăţii - Izvor”, anunţă Nicuşor Dan.

Primarul Capitalei subliniază că traseul liniei 63 va fi: “Master”, Bd. Iuliu Maniu, Bd. Geniului, Şos. Panduri, Calea 13 Septembrie, Bd. Libertăţii, Bd. Naţiunilor Unite, Str. Bogdan Petriceicu Haşdeu, Splaiul Independenţei, “Pod Izvor”, cu întoarcere pe Splaiul Independenţei, Bd. Libertăţii, Calea 13 Septembrie, Şos. Panduri, Bd. Geniului, Bd. Iuliu Maniu, “Master”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.