Când căldura verii devine greu de suportat, micile ecrane se transformă în refugiul perfect pentru pasionaţii genului de acţiune, aflaţi în căutarea unor producţii inspiraţionale, cu scenarii originale şi distribuţii remarcabile. La Film Now, luna iulie aduce o colecţie de poveşti surprinzătoare despre trădare, curajul de a-ţi urma propriul destin şi lupta pentru supravieţuire, numai bune de vizionat alături de cei dragi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sâmbătă, 6 iulie, începând cu ora 21:25, nu rataţi Nu îţi face griji, dragă/ DON’T WORRY DARLING (2022), un thriller psihologic regizat de Olivia Wilde. Acţiunea vă va purta într-o lume învăluită în secrete bine păstrate, sub aparenţa unei vieţi idilice în mijlocul comunităţii experimentale Victory, oraşul unei companii în care bărbaţii lucrează sub îndrumarea carismaticului director Frank (Chris Pine) la un proiect misterios, în timp ce soţiile sunt dedicate activităţilor casnice şi recreative.  Atunci când una dintre rezidente, Alice (Florence Pugh) începe să pună la îndoială realitatea şi să caute răspunsuri cu privire la câteva incidente inexplicabile şi comportamentul straniu al vecinilor săi, paradisul căsniciei cu Jack (Harry Styles) devine treptat un infern. Pentru a-şi recâştiga libertatea, va fi nevoită să îşi depăşească fricile şi să confrunte adevărul dureros.

În regia lui Robert Eggers, duminică, 14 iulie, de la ora 21:45, este programat Vikingul/ THE NORTHMAN (2022), o epopee captivantă despre curaj, determinare şi loialitate faţă de familie. Plasat în anul 895 şi bazat pe legenda scandinavă a prinţului războinic Amleth (cel care a fost şi inspiraţia lui William Shakespeare pentru personajul Hamlet), scenariul oferă o reprezentare fidelă a culturii şi mitologiei vikingilor. După ce unchiul îi ucide tatăl, pe regele Aurvandill şi îi răpeşte mama, pe regina Gudrun, Amleth fuge de acasă şi, deghizat în sclav, porneşte într-o călătorie lungă şi periculoasă, mânat de dorinţa dreptăţii şi răzbunării. În drumul spre Islanda, destinul său ia o întorsătură neaşteptată odată cu apariţia Olgăi, o femeie misterioasă, faţă de care simte o conexiune profundă şi cu care complotează pentru a distruge regatul uzurpatorului. Cu un buget impresionant de 90 de milioane de dolari, lungmetrajul se distinge printr-un spectactol vizual grandios, prin atenţia la detaliile cu care sunt reproduse decorurile şi prin reconstituirile minuţioase care evocă fascinanta istorie nordică din urmă cu peste o mie de ani. Distribuţia reuneşte  actori de renume, precum Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Ethan Hawke, Willem Dafoe, Anya Taylor-Joy şi Björk.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Sâmbătă, 27 iulie, de la 20:00, Film Now te întâmpină cu o bijuterie cinematografică: Elvis/ ELVIS (2022), regizată de Baz Luhrmann. Cu Austin Butler, în interpretarea legendarului Elvis Presley şi Tom Hanks, în rolul controversatului  impresar, colonelul Tom Parker, acest film biografic explorează viaţa tumultoasă a regelui rock'n'roll-ului, de la începutul ascensiunii superstarului la momentele controversate şi anii petrecuţi în Las Vegas, până la declinul său. Relatată din perspectiva lui Parker, povestea dezvăluie dinamica relaţiei complicate dintre cei doi pentru a recrea traiectoria celui care a schimbat cursul industriei muzicale, pe fundalul unui peisaj cultural într-o continuă evoluţie din America acelor timpuri. În centrul călătoriei emoţionante se află Priscilla (Olivia DeJonge), una dintre cele mai importante şi influente persoane din viaţa artistului. Prestaţia excepţională a lui Austin Butler a fost recunoscută cu premiile Globul de Aur şi BAFTA la categoria cel mai bun actor într-un rol principal. Cu opt nominalizări la Oscar, pelicula a fost considerată una dintre cele mai bune producţii ale anului 2022.

Femeia Rege/ THE WOMAN KING (2022) te aşteaptă pe Film Now, duminică, 28 iulie, de la ora 20:00. Inspirată din fapte reale, pelicula ilustrează cu acurateţe o pagină de istorie mai puţin cunoscută: trecutul tulburător al neînfricatelor luptătoare Agojie din regatul Dahomey (actualul Benin), unul dintre cele mai puternice state africane din secolele XVIII - XIX. Hotărâtă să îşi apere poporul de invazia coloniştilor francezi şi de atacurile repetate ale triburilor vecine, regina războinică Nanisca (interpretată magistral de Viola Davis), recrutează şi antrenează alături de fiica sa, Nawi (Thuso Mbedu), o armată de amazoane necruţătoare, dispuse la sacrificiul suprem. Descoperă la Film Now deznodământul acestei poveşti uimitoare despre curaj, dârzenie şi lupta pentru libertate!

Abonaţii Digi TV care optează pentru pachetul Digital şi aleg extraopţiunea Film Now, cu doar 3 lei/ lună au acces la o selecţie de filme îndrăgite de public şi laureate de juriile unor festivaluri de renume. Mai mult, odată activată extraopţiunea, programul Film Now poate fi urmărit şi pe platforma Digi Online.

# Nu îţi face griji, dragă

DON'T WORRY DARLING/ 2022

Sâmbătă, 06 iulie, la 21:25

Regia: Olivia Wilde

Cu: Florence Pugh, Gemma Chan, Harry Styles, Chris Pine, Olivia Wilde

---

 # Vikingul

THE NORTHMAN/ 2022

Duminică, 14 iulie, la 21:45

Regia: Robert Eggers

Cu: Alexander Skarsgård, Ethan Hawke, Nicole Kidman, Anya Taylor-Joy, Claes Bang, Björk

---

# Elvis

ELVIS/ 2022

Sâmbătă, 27 iulie, la 20:00

Regia: Baz Luhrmann

Cu: Austin Butler, Tom Hanks, Olivia DeJonge

-

# Femeia rege

THE WOMAN KING/ 2022

Duminică, 28 iulie, la 20:00

Regia: Gina Prince-Bythewood

Cu: Viola Davis, Lashana Lynch, Hero Fiennes Tiffin

Despre Film Now

Programul Film Now este disponibil pe site-ul https://www.filmnow.ro/program.

 Film Now este parte a grupului Digi. Grupul mai deţine canalele Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 şi 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, cele de muzică, UTV, Music Channel, Hit Music şi posturile de radio PROFM, Digi FM, Dance FM, Chill FM, DIGI 24 FM.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.