Thymuskin este unul dintre cele mai cunoscute branduri dedicate problemelor specifice de cădere a părului din Germania. Timp de mai bine de 30 de ani, sistemul patentat ce poartă semnătura brandului este unul dintre aliaţii de top pentru persoanele care suferă de alopecie, atât de sex feminin, cât şi de sex masculin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Thymuskin, 5 ani de prezenţă pe piaţa autohtonă

Produsele Thymuskin sunt formulate pe baza tehnologiei patentate GKL-02 active complex, care reuşeşte să inhibe o mare parte dintre enzimele responsabile de căderea părului, dar şi să activeze keratinocitele, celule care constituie în proporţie de aproximativ 90% stratul superficial al epidermei şi fanerelor - păr şi unghii.

Thymuskin este unul dintre brandurile de referinţă din portofoliul Pharmconnect Services - distribuitorul oficial al  acestei mărci pe piaţa noastră. Produsele Thymuskin au eficienţă maximă atunci când sunt folosite sub formă de sistem - atât şamponul, cât şi serul tratament. Eficacitatea acestora a fost dovedită clinic atât în cazuri de alopecie dobândită, cât şi în cazul unor factori externi declanşatori, precum chimioterapia. De asemenea, tratamentul este unul complex şi poate fi personalizat în funcţie de nevoile specifice ale fiecărui utilizator.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

„Cel puţin o persoană din două suferă de căderea părului cel puţin o dată în viaţă.” - au declarat reprezentanţii distribuitorului Pharmconnect.” „Se observă o creştere la nivel global a căderii părului, studiile recente arătând faptul că 80% dintre bărbaţi şi 50% dintre femei suferă de alopecie, numărul acestora fiind în creştere. Mai grav, tot mai mulţi tineri încep să se confrunte cu retragerea liniei părului şi cu formarea cheliei, de vină fiind, în general, stresul, fluctuaţiile hormonale, dieta dezechilibrată sau fumatul.”

Astfel, produsele Thymuskin, disponibile oficial de 5 ani pe piaţa din România, au fost create ca un răspuns pentru această nevoie tot mai acută de a găsi o soluţie pentru ameliorarea alopeciei, fără efecte secundare pe termen lung. Acestea sunt disponibile pe onconect.ro, platforma oficială a distribuitorului autorizat Pharmconnect Services.

Sistemul brandului german, recomandat de dermatologi cu renume internaţional, poate fi achiziţionat sub mai multe forme în funcţie de nevoile specifice. Printre acestea se numără Classic - formula de baza , Forte - formula cea mai concentrată dedicată cazurilor de alopecie severă, dar şi MED - destinat alopeciei difuze şi alopeciei aerate. Întreaga gamă de produse este bazată pe tehnologia patentată GKL-02 active complex şi este adaptată scalpului şi firului de păr sensibil şi predispus la rupere şi deteriorare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.