În ultimii ani, conceptul de DIY - Do It Yourself , a căpătat o creştere semnificativă, mai ales atunci când vine vorba despre mobilă. Astfel, oamenii aleg să-şi personalizeze şi să-şi construiască propriile piese de mobilier, găsind în acest proces o serie de beneficii care depăşesc cu mult simpla economisire a banilor. Pentru asta, New Edge - o firmă cu experienţă de 14 ani pe piaţă, vine în întâmpinarea acestor dorinţe şi nevoi cu produsele lor de calitate superioară, care pot fi montate fără a apela la serviciile unui specialist, oferind, totodată, o serie de video-uri foarte sugestive şi clare ce arată pas cu pas cum se pot monta accesoriile de mobilier. În felul acesta, clienţii pot face un cost saving semnificativ dacă renunţă la mobilistul cu experienţă şi îşi schimba singuri accesoriile, bucurându-se de satisfacţia imensă în momentul finalizării unui proiect cu propriile mâini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Datorită cererii ridicate a clienţilor, dar şi a lipsei acestor tipuri de produse pe piaţa românească, ei au introdus o gamă variată de produse şi accesorii pentru mobilier, printre care se numără plinta de bucătărie, mânere de mobilă sau profiluri înălţătoare de bucătărie.

Indiferent dacă este vorba de o masă de bucătărie, un dulap sau o simplă poliţă, sentimentul de împlinire la vederea rezultatului propriei munci este de nepreţuit. Acest proces permite, totodată, oportunitatea creării pieselor de mobilier care exprimă cu adevărat stilul şi personalitatea cuiva, pentru că oferă ocazia de a avea un produs unic, dar şi creşterea productivităţii. Timpul petrecut în acest fel nu doar că dezvoltă abilităţile practice, dar întăreşte şi legăturile cu cei dragi, iar cei de la Newedge.ro pun la dispoziţie această variantă pentru cei care vor să se bucure de montarea pieselor de mobilier din casa lor.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

NewEdge.ro înţelege această dorinţă de personalizare şi oferă o gamă largă de accesorii şi componente care le permit clienţilor să îşi pună amprenta personală pe fiecare piesă. Indiferent de stilul preferat – modern, rustic, minimalist – aceştia pot găsi produse care să-i ajute să îşi realizeze viziunea şi să creeze un spaţiu cu adevărat unic.

Oricine este pasionat de DIY sau doreşte să încerce această tehnică poate apela cu încredere la NewEdge.ro, care este partenerul de încredere atunci când vine vorba de mobilier care poate fi montat cu uşurinţă la o calitate superioară, ce oferă posibilitatea personalizării după bunul plac. Astfel, aceştia transformă întreaga experienţă de amenajare într-una mai interactivă, personală şi interesantă.

În concluzie, DIY-ul este mult mai mult decât o modalitate de a economisi bani, fiind o oportunitate de exprimare a creativităţii, a petrece timp de calitate şi a contribui la sustenabilitatea mediului. Cu produsele, expertiza şi suportul oferite de NewEdge.ro, oricine se poate bucura de mobilierul dorit, montat pe cont propriu fără prea mult stres şi bătaie de cap, economisind, în acelaşi timp, o sumă considerabilă de bani.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.