Fundaţia Carmistin a continuat iniţiativa lansată în vara anului trecut, prin care desfăşoară campanii punctuale de donaţii, ca parte a eforturilor Grupului Carmistin de a se implica în iniţiative de susţinere a comunităţilor locale în care activează prin diviziile sale de business.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Campania din această vară s-a materializat prin donarea a 10.000 găini ouătoare BIO, din care 5.000 către Fundaţia Inimi de Gorjeni şi alte 5.000 către sătenii comunei Leleasca, judeţul Olt.

Odată ajunse la maturitate, păsările donate, cu respectarea tuturor standardelor sanitar-veterinare prevăzute de legislaţie, vor putea asigura o producţie de circa 70% de ouă de calibru mare, pe o perioadă de timp de doi până la patru ani, în condiţii bune de îngrijire. Astfel, familiile beneficiare se pot bucura, vreme îndelungată, în propriile gospodării, de o producţie de ouă de mari dimensiuni, respectiv L şi XL.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Doamna Maria Badea: Doresc să vă mulţumesc din suflet pentru acest gest de a ne oferi găini. Fiind o bunică singură, acum sunt foarte bucuroasă de fericirea nepoţilor când vin şi văd găinile în curte.

Familia Foantă: Din partea mea şi a soţiei, multe mulţumiri Fundaţiei Carmistin pentru generozitatea dumneavoastră de a ne dărui asemenea găini. Ne-aţi făcut o bucurie extraordinară.

Seria de campanii de donaţii a fost demarată de Grupul Carmistin în anul 2023, când au fost oferite comunităţilor din judeţul Olt pachete cu alimente din portofoliul La Provincia, brand Carmistin, către spitale, centre sociale, cămine de bătrâni, precum şi către familii nevoiaşe. Astfel, aproape 60.000 ouă BIO La Provincia au fost distribuite, la prima ediţie, în condiţii de maximă siguranţă şi igienă alimentară, în satele Scoarţa, Turburea, Săcelu, Alimpeşti, Prigoria, Polovragi şi Ţănţăreni.

Donaţiile pe care le iniţiem în fiecare an reflectă grija şi angajamentul nostru faţă de comunităţi şi faţă de nevoile acestora şi ne bucurăm că, de data aceasta, am putut revalorifica împreună cu beneficiarii campaniei o resursă de hrană nu doar necesară, ci şi deosebit de sănătoasă, a declarat Andra Paraschiv, preşedintele Fundaţiei Carmistin.

Despre Fundaţia Carmistin:

Fundaţia Carmistin, alături de alte entităţi ale Grupului, se implică constant în acţiuni de sprijin, acoperind arii de interes şi nevoi dintre cele mai diverse, de la proiecte sociale, de educaţie şi comunitate, la iniţiative privind mediul, sănatatea şi familia, dar şi acţiuni cu caracter umanitar, inclusiv în alte zone ale lumii.

Mai multe informaţii despre proiectele şi iniţiativele Fundaţiei Carmistin, aici:

https://carmistinfoundation.org/

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.