Pompierii derulează, sâmbătă, o acţiune pentru salvarea unei femei de 86 de ani care a căzut într-o fântână, la o adâncime de 25 de metri. Incidentul s-a produs în judeţul Mehedinţi, fiind trimis şi un elicopter SMURD Black Hawk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”O echipă de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucuresti-Ilfov, Grupul Special de Salvatori, formată dintr-un ofiţer şi şase subofiţeri, specializaţi în intervenţii de extragere a persoanele din medii ostile vieţii, urmează să se deplaseze în localitatea Gârlă Mare, cu un elicopter SMURD Black Hawk aparţinând Inspectoratului General de Aviaţie al MAI”, a transmis, sâmbătă IGSU.

Sursa citată a precizat că solicitarea vine ca urmare a unei situaţii de urgenţă generată de căderea unei persoane în vârstă de 86 de ani într-o fântână.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Din informaţiile pe care le deţinem până la acest moment, persoana se află la o adâncime de aproximativ 25 m, fiind ancorată de o pompă submersibilă, la suprafaţa apei, conştientă.

La acest moment, echipele operative ale ISU Mehedinţi intervin cu o autospecială pentru intervenţia la dezastre, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, dar şi un buldoexcavator”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.