Mai mulţi porci au fost filmaţi de un bărbat, în faţa noului Terminal Schengen al Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara. Animalele au păscut iarbă de pe gazon, sub privirile călătorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit opiniatimisoarei.ro, mai mulţi porci au fost filmaţi în faţa aeroportului din Timişoara.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Cel ca a înregistrat animalele în timp ce pasc în faţa terminalului Schengen a afirmat: ”Ce sa facem, uite, prim-miniştrii nostri la Aeroport”.

Noul Terminal Schengen al Aeroportului Internaţional Timişoara, care a fost inaugurat odată cu intrarea României în Schengen, aerian şi maritim, în prezenţa premierului Marcel Ciolacu, preşedintelui Senatului Nicolae Ciucă şi a ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, are 8.000 mp şi poate procesa 800 de pasageri pe oră.

Investiţia se ridică la 190 milioane lei, cei mai mulţi bani provenind din fonduri europene prin Programul Infrastructură Mare.

Construirea noii clădiri a Aeroportului Timişoara a început în 1 noiembrie 2022. Lucrările au durat 489 de zile.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.