Jucătoarea americană de tenis Coco Gauff, locul 3 mondial şi deţinătoarea trofeului, a fost eliminată, duminică, în optimi la US Open, ultimul grand slam al anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Gauff a fost învinsă de compatrioata sa Emma Navarro, locul 12 mondial, scor 6-3, 4-6, 6-3.

În sferturi, Navarro va evolua cu spaniola Paola Badosa, locul 29 mondial.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

În schimb, belarus Arina Sabalenka, locul 2 mondial, şi-a confirmat statutul de favorită şi a acces în sferturi, după ce a trecut, scor belgianca Elise Mertens, locul 35 mondial, scor 6-2, 6-4.

Sabalenka devine a şasea jucătoare din 2000 încoace care ajunge în sferturile de finală sau mai sus în opt participări consecutive la Grand Slam. Ea se alătură lui Amelie Mauresmo, Jennifer Capriati, Justine Henin, Lindsay Davenport şi Serena Williams pe această listă.

În sfeturi, ea va evolua cu învingătoarea meciului dintre Qinwen Zheng (China-favorită 7) şi Donna Vekic (Croaţia - locul 24 mondial).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.