Morteza Mehrzad, al doilea cel mai înalt om din lume şi jucător în echipa iraniană de volei aşezat, nu are un pat adaptat mărimii sale în Satul Paralimpic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Cel mai temut jucător de volei aşezat de pe planetă, poreclit „uriaşul blând”, suferă de acromegalie, o boală rară care provoacă creşterea exagerată a feţei şi a extremităţilor.

Acest lucru s-a întâmplat încă de la deschiderea Jocurilor Paralimpice, deoarece în sat nu a fost prevăzut niciun pat pentru dimensiunea sa foarte specială.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

„La Tokyo, în 2020, da, au făcut un pat special, dar din păcate nu şi aici”, a explicat antrenorul echipei naţionale, Hadi Rezaeigarkani, îngrijorat pentru bunăstarea jucătorului său şi explicând că protejatul său stă întins pe podea.

Cu toate acestea, această constrângere nu pare să fi domolit spiritele jucătorului, care este clar obişnuit cu condiţiile dificile. „El nu are un pat special, dar are în minte obiectivul cel mai important. Nu contează pentru el că zace pe jos sau că nu are ce să mănânce. În orice caz, el are spiritul de a deveni campion”, a spus antrenorul pentru Olympics.com.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.