Mircea Rednic, antrenorul echipei UTA Arad, a declarat, vineri, că obiectivul formaţiei sale este intrarea în play-off. Rednic speră că galeria va reveni lângă echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

„V-am spus că echipa va juca din ce în ce mai bine, după pauza asta, mai ales. Problema la Arad e că lumea nu prea are răbdare. Eu am încredere în jucătorii care au venit aici. Toţi au venit cu acordul meu, chiar dacă nu au fost propuşi de mine. I-am urmărit şi am spus că sunt jucători buni care pot aduce un plus. Astăzi a fost o victorie muncită, au dat dovadă de caracter, şi-au dorit această victorie. Asta s-a întâmplat într-un moment delicat, când galeria nu a venit la meci. Dar o să vină la meciurile următoare. Trebuie să avem o continuitate în joc, în rezultate. Când ai rezultate toată lumea e fericită. În cele două jocuri din ultimele zile chiar am arătat ca o echipă. [redevine UTA o candidată la un loc de play-off] Păi ăsta este obiectivul!”,  a declarat Mircea Rednic după victoria cu 3-1 obţinută vineri, în etapa  12-a din Superligă, cu Petrolul Ploieşti.

 

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.