Autorului tâlhăriei calificate de la o agenţie bancară din municipiul Iaşi a fost identificat şi dus la audieri, la osăptămână d ela comiterea faptei. Acesta este un bărbat de 37 de ani, din judeţul Suceava.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
 
”În urma unui complex de activităţi investigativ-operative desfăşurate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi, s-a reuşit identificarea autorului tâlhăriei calificate din data de 26.09.2024, de la o agenţie bancară din municipiul Iaşi, fiind vorba de un bărbat, de 37 de ani, din judeţul Suceava.Astfel, în cursul zilei de 04 octombrie a.c., poliţiştii au depistat persoana în cauză, pe raza judeţului Suceava, fiind pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară, bănuitul urmând să fie condus la audieri”, anunţă IPJ Iaşi.
 
Cercetările au beneficiat de sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale Bucureşti, Unitatea Centrală de Analiză a Informaţiilor Bucureşti, Unitatea Teritorială de Analiză a Informaţiilor Iaşi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, Brigada de Operaţiuni Speciale Iaşi şi Brigada de Operaţiuni Speciale Suceava.
 
Cercetările în dosarul penal deschis pentru infracţiunea de tâlhărie calificată continuă, urmând să fie dispuse măsuri legale.
În 26 septembrie, bărbatul, având  capul acoperit a intrat în sediul unei unităţi bancare din Iaşi, ameninţând angajaţii cu un obiect care părea a fi un pistol şi cerându-le bani. Suspectul nu a reuşit să găsească bani şi a fugit. În urma incidentului nu au fost persoane rănite.
”În seara de 26.09.2024, in jurul orei 18.05, poliţiştii din Iaşi au fost sesizaţi prin apel 112 de către sediul central al unei unităţi bancare despre faptul că, la ora 17:20, într-o sucursală din municipiul Iaşi ar fi intrat o persoană necunoscută, deghizată, având asupra sa un obiect ce părea pistol, cu care a ameninţat angajaţii care se aflau în sediu şi le-a cerut bani”, a transmis atunciIPJ Iaşi.

Persoana nu a sustras nicio sumă de bani, iar la scurt timp a plecat din sediul băncii.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.