Teleorman: Anchetă a Poliţiei, după ce doi elevi de şcoală generală s-au bătut în unitatea de învăţământ. Tatăl unuia dintre ei reclamă că poliţiştii nu l-au contactat în urma incidentului

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Incidentul a avut loc în şcoala din Siliştea, scriu jurnaliştii de la Total Impact, care relatează că în urma unei altercaţii între doi copii de 12 ani, pornită de la faptul că unul a vrut să îi ia celuilalt  mingeA mică cu care se juca în clasă, unul dintre elevi s-a lovit cu capul de pervazul ferestrei. 
„Potrivit tatălui copilului lovit, toată scena s-ar fi petrecut în jurul orei 9.30, în timpul orei de curs pe care ar fi trebuit să o ţină chiar directoarea şcolii, însă aceasta a lipsit. Copiii erau singuri în clasă în acel moment, pentru că directoarea ar fi avut o videoconferinţă, aşa că elevii au rămas nesupravegheaţi. După acest incident, diriginta clasei l-a îngrijit pe băiat cu Baneocin cumpărat de la o farmacie, aşa cum a cerut directoarea, iar femeia de serviciu a fost trimisă să şteargă sângele de pe jos”, relatează Total Impact.
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Jurnaliştii locali precizează că nimeni nu a anunţat părinţii elevului lovit, deşi procedura era obligatorie, fiind sunat doar tatăl celuilalt copil implicat în incident, care nu era lovit.
Copilul lovit a fost dus la spital de către părinţi.
Conform sursei citate, Poliţia a fost anunţată de către cadrele medicale care l-au îngrijit pe copil, iar tatăl elevului reclamă că niciun poliţist nu a luat legătura cu el pentru a discuta despre incident.
„În ziua de 2 octombrie a.c., în timp ce se aflau în incinta sălii de curs, doi băieţi de 12 ani, elevi în clasa a VI a, s-ar fi îmbrâncit reciproc, iar unul dintre ei s-ar fi dezechilibrat, ar fi căzut, fiindu-i provocată o excoriaţie la nivelul capului. In ceea ce priveşte aspectele sesizate de tatăl persoanei vătămate, în sensul că nu ar fi fost contactat de poliţişti pentru clarificarea situaţiei de fapt, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări prin structura de Control Intern”, anunţă, vineir, oficialii Inspectoratului de Poliţie Teleorman. 
Aceştia precizează că în urma evenimentelor din şcoală a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.