Clubul belgian Anderlecht a anunţat joi că interimarul David Hubert va rămâne la echipă în funcţia de antrenor principal până la finalul sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Belgianul David Hubert (36 de ani) a fost numit interimar după demiterea danezului Brien Riemer. În cele trei săptămâni în care a condus formaţia bruxelleză, Hubert a reuşit, în campionat, două egaluri şi o victorie cu 3-0 în faţa lui Standard Liege, precum şi două victorii în cupele europene.

„În ultimele săptămâni, am văzut semne pozitive şi o nouă dinamică în cadrul primei echipe. De aceea, vrem să-i oferim lui David posibilitatea de a-şi continua munca. David este un tânăr antrenor care a profitat de această oportunitate. De asemenea, se potriveşte filozofiei noastre de joc şi aceleia de a lucra cu antrenori talentaţi şi moderni. Are încrederea noastră deplină şi aşteptăm cu nerăbdare un sezon în care totul se joacă, atât în ​​ligă, în Cupă, cât şi în Europa League”, a declarat directorul sportiv al lui Anderlecht, Jesper Fredberg.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

„Sunt cu adevărat onorat şi mândru de această încredere arătată din partea clubului. Mă concentrez doar pe un singur lucru. Vreau să văd progresul echipei de la o zi la alta, de la o săptămână la alta, de la o lună la alta. Cred că, împreună, suntem capabili de mari performanţe”, a reacţionat Hubert.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.