Sediul Palatului de Justiţie din Ploieşti a fost evacuat, joi la prânz, după ce o persoană a anunţat la 112 că a auzit o conversaţie conform căreia o persoană îi spunea alteia că va amplasa un dispozitiv exploziv în acea clădire. Pirotehniştii au făcut verificări, stabilind că sesizarea nu se confirmă. Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea apelantului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că aspectele sesizate nu se confirmă”, au transmis autorităţile.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Poliţiştii continuă cercetările specifice pentru identificarea apelantului şi dispunerea măsurilor legale în consecinţă.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”La data de 27 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, la o instituţie publică, urmează să fie amplasată o bombă. La faţa locului, s-au deplasat pirotehniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova”, transmite Poliţia judeţeană Prahova.
 
Surse judiciare au declarat pentru News.ro că o persoană a sunat la 112 şi a anunţat că a auzit, într-o staţie de autobuz, o conversaţie în limba rusă, în care o persoană vorbea cu o alta despre amplasarea unui dispozitiv exploziv la Palatul de Justiţie din Ploieşti, unde funcţionează Tribunalul Prahova şi Curtea de Apel Ploieşti. Ulterior, numărul de telefon de pe care a fost făcut apelul nu a mai putut fi contactat.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, se fac verificări la sediul celor două instanţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.