Fostul premier Victor Ponta a afirmat. miercuri, pe Facebook, că liberalii au ajuns în situaţia să se roage ca preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, să trădeze alianţa cu PSD, deşi liberalii ”îl măscăreau şi umileau ca nişte farisei” după ce a plecat din PNL în urma ruperii USL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Iohannis şi PNL şi-au bătut joc de proprii alegători prin demagogia, ipocrizia şi lipsa totală de viziune şi proiecte!”, a scris Victor Ponta.

De asemenea, social-democratul susţine că PNL nu înţelege încă semnificaţia rezultatelor de la alegerile parlamentare.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Din rezultatul votului au înţeles că trebuie să o schimbe pe Gorghiu cu Turcan. Şi să se roage acum de Tăriceanu să trădeze, acelaşi Tăriceanu pe care îl măscăreau şi umileau ca nişte farisei când le-a zis că pleacă pentru că au rupt USL şi s-au aliat cu PDL ca să înscrie în PPE! Mare e Grădina Domnului!”, a conchis Ponta.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că funcţia de premier va fi dată partidului sau coaliţiei care demonstrează că pot forma o majoritate, iar acest lucru va fi negociat după formarea Parlamentului, şi a adăugat că posibilitatea unui Guvern de dreapta există, însă doar "aritmetic", şi nu se ştie dacă se poate şi politic.

Întrebat despre varianta lansată de PNL, ca partidele de dreapta să formeze o alianţă şi să propună un premier, preşedintele a spus că "aritmetic este posibil". "Dacă este posibil şi politic, vom vedea", a adăugat Iohannis.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.