Premierul Marcel Ciolacu afirmă, după vizita la o fabrică de echipamente electronice pentru industria auto, din Sibiu că creşterea producţiei româneşti a fost şi rămâne o prioritate a mandatului său, pentru că aceasta este calea sigură de dezvoltare a acestei ţări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Când vine vorba de industria auto, cel mai des se vorbeşte despre cele două mari fabrici din România, Dacia şi Ford. Şi este foarte bine! Ele au pus pe roate economia românească! Alături de ele, pe orizontală, avem sute de mii de angajaţi în producţia de componente auto”, spune premierul într-o postare.

Marcel Ciolacu adaugă că a vizitat una dintre cele două fabrici ale producătorul de echipamente electronice pentru industria auto, Marquardt Schaltsysteme din Sibiu, locul de unde pleacă piese pentru firme auto din întreaga lume, de la cele germane la General Motors şi Tesla şi precizează că a văzut ce stă în spatele succesului lor, şi anume foarte, foarte multă muncă.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE

”Creşterea producţiei româneşti a fost şi rămâne o prioritate a mandatului meu. Pentru că aceasta este calea sigură de dezvoltare a acestei ţări!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.