Preşedintele USR Cătălin Drulă a infirmat o posibilă colaborare a partidului pe care îl conduce cu PNL, după ce Nicolae Ciucă a spus, referitor la o colaborare cu USR, că orice opţiune este pe masă. „O colaborare a USR cu un om care plăteşte împotriva noastră campanii josnice? Nu, noi suntem un partid de dreapta, noi facem parte din alianţa Dreapta Unită. Noi vom avea propriul candidat la prezidenţiale şi, după prezidenţiale, vom da guvernarea României, una de dreapta”, a subliniat Drulă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„O colaborare a USR cu un om care plăteşte împotriva noastră campanii josnice? Nu, noi suntem un partid de dreapta, noi facem parte din alianţa Dreapta Unită. Noi vom avea propriul candidat la prezidenţiale şi, după prezidenţiale, vom da guvernarea României, una de dreapta. PNL e un partid de stânga, îl găsiţi cu trandafirii în aceeaşi căsuţă pe buletinul de vot, e un partid din care adevăraţii liberali au plecat unde au văzut cu ochii, iar cei câţiva oameni care mai sunt OK acolo sunt de o laşitate colosală şi stau şi tac şi înghit mizeriile astea care coboară sub orice limită. Nu poţi prosti pe toată lumea, tot timpul, nu se va putea asta”, a afirmat Cătălin Drulă la postul B1 TV.

El a criticat dur campania mincinoasă practicată de PNL împotriva candidaţilor USR.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

„Niciodată, cât voi fi în politică, nu voi inventa un lucru fals despre un adversar politic. E poate în regulă să foloseşti o caricatură, o exagerare plecând de la o realitate. Uitaţi-vă la domnul Ciucă, are o pensie de 20.000 de lei, o realitate, un fapt. Aceste reclame despre noi sunt nişte mizerii inventate, nişte lucruri absolut josnice despre noi şi familiile noastre. Românii văd ce se întâmplă şi îi vor taxa pe 9 iunie”, a mai precizat Drulă. 

Liderul opoziţiei a declarat că nu se va lăsa intimidat de campaniile de fake news.

„N-am cedat în faţa mafiei de la Metrou, n-o să cedez nici în faţa mafiei peneliste. Le spun acum să audă: Nu mi-e frică de voi şi nu cedez orice ar fi!”, a conchis Cătălin Drulă.

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat, duminică, despre o colaborare cu USR, că orice opţiune este pe masă. El a mai spus că în această perioadă scurtă de când a intrat în politică a învăţat un lucru, şi anume că în politică niciodată să nu spui niciodată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.