Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat duminică despre o colaborare cu USR că orice opţiune este pe masă, el precizând că în această perioadă scurtă de când a intrat în politică a învăţat un lucru, şi anume că în politică niciodată să nu spui niciodată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PNL a fost întrebat la Digi 24, despre o pozibilă colaborare cu USR, în contextul unei candidaturi la alegerile prezidenţiale. 

”Ştiţi foarte bine că orice opţiune este pe masă. Orice opţiune. Ca atare, în această perioadă scurtă de când am intrat în politică am învăţat un lucru, în politică niciodată să nu spui niciodată. În profesia mea, nu era nu, da era da, aici lucrurile sunt mai nuanţate. Şi atunci, nu pot să mă pronunţ acum într-o astfel de situaţie”, a spus Nicolae Ciucă.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Vă spun să sunt toate ipotezele pe masă”, a completat el. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.