Congresul USR are loc sâmbătă, eveniment la care va fi votat un nou Birou Naţional al partidului. Biroul Naţional USR este structura executivă de conducere a partidului, formată din 24 membri şi preşedintele partidului. Elena Lasconi a fost votată de membrii USR preşedintă a formaţiunii, în urma unui scrutin care a avut loc pe parcursul a două zile, primind 7.701 voturi. Ea a câştigat cu un procent de 68,14% din voturile exprimate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vezi AICI lista completă a candidaţilor înscrişi pentru Biroul Naţional al USR.

Aproape 200 de membri USR s-au înscris în competiţia pentru un loc în Biroul Naţional al USR. Membrii Biroului Naţional vor fi aleşi de delegaţii filialelor la congresul USR din 29 iunie 2024.

Miercuri, la ora 16.00, au fost încheiate înscrierile pentru structura executivă de conducere a partidului.

În competiţia internă s-au înscris opt echipe şi mai mulţi candidaţi independenţi.

Lasconi a declarat, după ce a fost aleasă preşedintă a partidului, că de astăzi începe reconstruirea USR şi cei din formaţiune vor lucra mai uniţi şi mai determinaţi ca niciodată, pentru că în joc este pierderea democraţiei din România. Ea a anunţat, recent, şi că vrea să se înscrie în competiţia pentru alegerile prezidenţiale.

 

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.