Homelux, compania de home & deco fondată de antreprenorul Omer Susli, este un jucător de top pe piaţa românească a produselor pentru casă şi decoraţiuni. Cu o viziune clară şi un angajament ferm de a oferi calitate, Homelux şi-a câştigat un loc de frunte în inimile consumatorilor români.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Homelux se adresează atât clienţilor care ţin la confortul lor de acasă, cât şi segmentului HoReCa, prin natura pieselor comercializate. Produsele, care se disting prin exclusivitate, diversitate, funcṭionalitate şi stil, sunt alese cu grijă de un designer de interior şi încadrate în 4 stiluri de amenajare: clasic, modern, industrial şi etnic. În acest fel, clienṭilor le este uşor să aleagă şi totodată să-şi definească stilul de amenajare.

Gamă vastă de produse

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Site-ul Homelux are în portofoliu peste 20.000 de articole cu preţuri accesibile pentru toată lumea. Produsele sunt din categorii diverse, acoperind astfel toate nevoile unei amenajări interioare:

Mobilier: de la canapele, scaune şi paturi confortabile până la mobilier de baie şi bucătărie, Homelux oferă piese care îmbină estetica cu funcţionalitatea.

Corpuri de iluminat şi covoare: o selecţie rafinată pentru toate încăperile şi bugetele

Decoraţiuni: de la tablouri şi oglinzi, la perdele şi lenjerii de pat care transformă orice spaţiu într-un loc plin de personalitate

Mobilier pentru grădină şi terasă: o gamă vastă de produse pentru exterior, perfecte pentru a crea o oază de relaxare acasă.

“Pentru a uşura misiunea cumpărătorilor, am adus soluṭii inteligente şi accesibile pentru creşterea confortului de acasă. În plus, produsele Homelux au un design atât de inspirat încât îşi depăşesc statutul de necesitate şi se transformă în elemente decorative de impact”, spun reprezentanţii companiei.

Găseşti întreaga gamă de produse pe site-ul homelux.ro şi în cele două magazine fizice: Homelux Focşani (Str. Aleea Parc nr. 2) şi Homelux Râmnicu Vâlcea (River Plaza Mall, Calea lui Traian nr. 121).

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.