Biroul Electoral Central pentru alegerile pentru membrii din România în Parlamentul European din anul 2024 şi pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2024 precizează că, în urma fenomenelor meteorologice deosebite care au avut loc, sâmbătă în Capitală, infrastructura electorală existentă la nivelul BEC este funcţională, iar procesul electoral se poate desfăşura în condiţii normale, conform calendarului aprobat. şi Autoritatea Electorală Permanentă a transmis că infrastructura electorală existentă la nivelul AEp e funcţională, iar sistemele informatice la nivelul instituţiei funcţionează în parametrii optimi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sistemele informatice funcţionează în parmetrii optimi şi au fost luate toate măsurile pentru asigurarea protecţiei acestora, mai spune BEC, în comunicatul de presă.

Ploaia torenţială a provocat inundaţii iar vântul puternic a doborât copaci şi stâlpi de electricitate, în mai multe zone din Bucureşti fiind necesară intervenţia echipajelor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare meteorologică cod portocaliu, pentru Municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, valabil sâmbătă, în intervalul orar 15.42 - 18:00. De asemenea, a fost remis şi un mesaj de avertizare prin sistemul RoAlert. În intervalul menţionat vor fi semnalate frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, intensificări ale vântului, vijelie, averse ce vor acumula 30 l/mp.

Meteorologii au mai anunţat instabilitate atmosferică în cea mai mare parte a Moldovei şi nordul Munteniei, sâmbătă, fiind emisă o atenţionare meteorologică cod galben. De asemenea, au fost emise mai multe avertizări de caniculă pentru mai multe regiuni, până marţi dimineaţă.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.