Un bărbat de 31 de ani din judeţul Dolj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de ultraj, după ce a ameninţat un poliţişt care îl imobiliza. Echipajul fusese chemat pentru că agresorul bătuse un bărbat. Fapta s-a petrecut pe o stradă din oraşul Segarcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat de 37 de ani din Craiova, cu privire la faptul că în timp ce se afla pe strada Maramureşului, din oraşul Segarcea, a fost agresat de către un alt bărbat, de 31 de ani, din localitate.  
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”Poliţiştii deplasaţi la faţa locului i-au identificat pe cei doi, moment în care, bărbatul de 31 de ani i-ar fi adresat ameninţări unuia dintre poliţişti şi ar fi exercitat acte de violenţă în scopul împiedicării imobilizării. S-a dispus informarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea, bărbatul fiind condus la audieri”, au afirmat reprezentanţii IPJ Dolj.
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi prezentat instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.