Un şofer beat, în cazul căruia testul făcut la faţa locului a indicat peste unu la mie alcool pur în aerul expirat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a izbit de gardul unui imobil, în judeţul Dâmboviţa. În urma accidentului, bărbatul a fost dus cu ambulanţa la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul rutier a avut loc, marţi după-amiază, în localitatea Hăbeni din judeţul Dâmboviţa, unde un bărbat de 47 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina pe care o conducea a intrat în gardul unui imobil.

Testul de alcoolemie făcut de poliţişti la faţa locului a arătat ca şoferul era beat, valoarea alcoolemiei fiind de 1,33mg/l alcool pur în aerul expirat.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Bărbatul, care a fost rănit, a fost preluat de o ambulanţă şi dus la spital, unde îi vor fi recoltate şi probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.